Bioscoop releases week 43

Het wekelijkse overzicht met alle nieuwe films.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda.


De FilmTotaal reserveer en infolijn: 0900-3203344 (0,55 p/m)



Bekijk de afbeelding

Paranormal Activity 4 (2012)


Het verhaal speelt zich af in 2011, vijf jaar nadat Katie haar vriend Micah, haar zus Kristi en haar echtgenoot Daniel heeft vermoord en hun baby Hunter (die nu Robbie heet) heeft meegenomen. Katie en Robbie zijn verhuisd naar een andere stad en sindsdien ervaren hun buren, Alice en haar moeder, vreemde gebeurtenissen.
Bekijk de afbeelding

The Perks of Being a Wallflower (2012)


Charlie (Logan Lerman) is een teruggetrokken, impopulaire tiener en zijn sociaal onaangepaste karakter zorgt ervoor dat hij een muurbloempje blijft. Hij probeert op zijn eigen manier vat te krijgen op de wereld van dates, familiedrama's, seks en drugs. Gelukkig heeft hij vrienden die hem hier af en toe bij helpen.
Bekijk de afbeelding

Killer Joe (2011)


In deze thriller hebben Emile Hirsch (The Darkest Hour, 2011) en Matthew McConaughey (The Lincoln Lawyer, 2011) de voornaamste hoofdrollen. Hirch speelt een jongeman die grote schulden heeft. Om ervoor te zorgen dat hijzelf niet in de problemen komt, schakelt hij een huurmoordenaar (McConaughey) in om zijn moeder uit de weg te ruimen. Via de uitkering van de levensverzekering kan hij van zijn schuld afkomen.
Bekijk de afbeelding

Chasing Mavericks (2012)


Surflegende Frosty zegt met enige tegenzin toe om de jonge surfer Jay alle 'ins en outs' van het surfen te leren. Terwijl Jay tijdens het uitputtende trainingsregime van Frosty wordt klaargestoomd voor de hoogste golven, groeit de band tussen de jongen en zijn mentor. Beiden putten hieruit de kracht om met hun dagelijkse problemen om te gaan. Frosty leert om een betere vader voor zijn kinderen te zijn en Jay krijgt de steun die hij thuis mist. Als Jay eindelijk de levensgevaarlijke golven van Mavericks in peddelt, worden alle voorbereidingen door de torenhoge muur van water weggespoeld en kan Frosty alleen maar bidden voor een goede afloop.
Bekijk de afbeelding

The Manchurian Candidate (1962) (re-release)


Nadat Raymond Shaw (Laurence Harvey) als held terugkeert van de Koreaanse Oorlog, kunnen de andere leden van zijn peleton zich eigenlijk niet herinneren wat hij nou gedaan heeft voor zijn onderscheiding. Twee van de soldaten krijgen terugkerende nachtmerries, en één van hen besluit Raymond's huidige bezigheden te gaan onderzoeken. Welke geheimen worden er door de overheid en het leger achtergehouden?
Bekijk de afbeelding

Magic Trip (2011)


In 1964 onderneemt Ken Kesey, de gevierde auteur van 'One Flew over the Cuckoo's Nest', een mythische tocht dwars door Amerika van de Westkust naar de Oostkust. Onder invloed van grote hoeveelheden LSD beginnen Kesey en zijn band Merry Pranksters aan de ultieme roadtrip. Hun bestemming: Tomorrowland bij de New York World's Fair. Hun bus wordt uitgerust met film- en audioapparatuur.
Bekijk de afbeelding

Jagten (2012)


Wanneer kleuterleider Lucas door de vijfjarige Klara wordt beschuldigd van misbruik, verandert zijn leven van het ene op het andere moment in een nachtmerrie. Het nieuws verspreidt zich snel en de inwoners van het dorp beginnen zich tegen hem te keren. De eens zo hechte lokale gemeenschap valt uit elkaar, terwijl Lucas tot doelwit is verklaard.
Bekijk de afbeelding

Haute Cuisine (2012)


Hortense Laborie is een gerenommeerde chef-kok uit de Campagne, die tot haar grote verbazing door de Franse president gevraagd wordt voortaan in het Parijse Élysée-paleis zijn maaltijden te bereiden. Ondanks de afgunst van het reeds aanwezige personeel, bevestigt Hortense al snel haar goede reputatie. Met haar authentieke gerechten weet ze de president voor haar te winnen, maar binnen de paleismuren liggen nog veel meer obstakels.



NieuwsFilm

meest populair