Bekende gezichten terug in 'Captain America: The Winter Soldier'

Vier Marvel helden uit de eerdere Captain America en/of The Avengers keren terug voor "Freezerburn".

Gisteren werd bekend dat acteur Frank Grillo (The Grey, 2011) een rol gaat spelen in Marvel Studio's Captain America: The Winter Soldier. Niet veel later volgde via Variety het nieuws dat S.H.I.E.L.D. agents Samuel L. Jackson (Nick Fury), Scarlett Johansson (Natasha Romanoff / Black Widow) en Cobie Smulders (Maria Hill) terugkeren. Ook bevestigde Marvel Studios dat Sebastian Stan wederom invulling geeft aan het personage James Buchanan 'Bucky' Barnes.

De website Feature Film Casting meldde dat het de productietitel van The Winter Soldier heeft achterhaald. Dit is vermoedelijk "Freezerburn". Dus mocht je volgend jaar maart/april in de Cleveland, Ohio zijn, let dan goed op. Bij het zien van de titel bestaat er een grote kans dat je nabij de set bent van de zoveelste superheldenfilm van Marvel Studios.

De tweede Captain America, met ditmaal het regieduo Anthony en Joe Russo achter de camera en tevens met Chris Evans (Steve Rogers / Captain America) en Anthony Mackie (Falcon) in belangrijke rollen, staat gepland voor 4 april 2014.

Bekijk hier een alternatieve openingsscene van The Avengers, waarin Smulders' personage Maria Hill voor het eerst te zien was:



NieuwsFilm

meest populair