Eerste officiële foto's 'Frankenstein's Army'

Met een blik op Propellerhead, de Nazi die je met zijn propeller zal doden.

In eerste instantie was het niet zeker dat de film er zou komen, totdat we begin mei 2011 op de proppen kwamen met enkele testbeelden van Frankenstein’s Army, van de Nederlandse regisseur Richard Raaphorst. Die beelden waren overtuigend genoeg voor de mensen van MPI/Dark Sky Films, XYZ Films en Pellicola om er geld in te steken.

In Frankenstein’s Army zijn de Nazi’s, die op het punt staan de Tweede Wereldoorlog te verliezen, aan het experimenteren gegaan met het dagboek van Dr. Victor Frankenstein. Ze gebruiken zijn werk om een leger van supersoldaten samen te stellen, bestaande uit lichaamsdelen van hun gevallen kameraden. Het is een laatste poging om het tij te keren en de oorlog alsnog te winnen. Ware het niet dat een verdwaalde compagnie Russische soldaten bij de basis uitkomt…

Op de eerste foto zien we hoe een onwillig subject ontleedt wordt door een Nazi-dokter. Op de tweede een Nazi robot, ‘Propellerhead’ genaamd. Hij gebruikt zijn draaiende rotoren om de bange Russen te doden.





Rollen in de film, waarvan de releasedatum nog niet bekend is, zijn weggelegd voor Karel Roden, Alexander Mercury, Joshua Sasse, Luke Newberry, Andrei Zayats, Mark Stevenson, Hon Ping Tang, Cristina Catalina, Robert Gwylim en Jan De Lukovicz. Hieronder nogmaals de eerste promovideo van de film.



NieuwsFilm

meest populair