Frank Grillo mogelijk in drie Marvel-films

De acteur zou in The Avengers 2 en Captain America 3 te zien zijn.

Een paar dagen geleden werd bevestigd dat Frank Grillo in als slechterik Crossbones in Captain America: The Winter Soldier te zien zou zijn. Nu lijkt het erop dat Cap 2 niet de enige film zal zijn met het personage erin. Grillo zou volgens bronnen van Comic Book Movie getekend hebben voor maar liefst drie Marvel-producties.

Dit bevestigde de acteur lichtjes in een radioprogramma, waarin hem gevraagd werd of hij voor meer dan één film getkeend had. Daarin vertelde hij "Yeah, it's a good run." Waarop de radiopresentator vertelde dat een bron in Marvel hem verteld had dat Grillo sowieso te zien zou zijn in The Avengers 2, en ook in Cap 2.

Als Crossbones inderdaad te zien zal zijn in The Avengers 2, hoeft dat niet te betekenen dat hij de grote slechterik van die film zal zijn. Thanos zou dat immers worden. Verder kan het zo zijn, dat als Grillo inderdaad voor nog drie films getekend heeft, dat Cap 3 zijn laatste film is, en dat Marvel daarin de The Death of Captain America verhaallijn volgt, waarin Crossbones de genadeklap toedient aan Steve Rogers.

Of dat allemaal waar is moet natuurlijk nog blijken. Maar eerst is het wachten op The Winter Soldier, dat vanaf 4 april 2014 in de bioscopen te zien is.



NieuwsFilm

meest populair