Veel sterren in Sin City

Grote namen doen in Hollywood de ronde voor de nieuwe film van Robert Rodriguez getiteld 'Sin City'. Acteurs als Leonardo DiCaprio, Johnny Depp, Bruce Willis, Elijah Wood, Christopher Walken en Michael Douglas zijn op dit moment in gesprek met de regisseur om een rol in de stripverfilming te vertolken.

Dit zei Rodriguez tegen filmvakblad Variety. Hij kon verder onthullen dat hij een gast-regisseur heeft aangetrokken om een van de 'Sin City' verhaaltjes te overzien. En dat is niemand minder dan Hollywoods enfant-terrible en grote vriend van Rodriguez Quentin Tarantino. In Sin City wonen alleen maar onbetrouwbare , duistere types, die moord en doodslag hoog in hun vaandel hebben staan. In de film zullen verschillende verhaallijnen met elkaar verweven worden.

Een paar rollen zijn inmiddels al vergeven aan verschillende mensen. Zo speelt Mickey Rourke de rol van crimineel Marv. Brucer Willis is ook al gecontracteerd als Hartigan, de meedogenloze maar goudeerlijke politieagent, die de hele stad tegen zich in het harnas werkt.

En als sexbom Shellie treedt Brittany Murphy aan. Als al deze sterren besluiten aan het project mee te doen, zou dit betekenen dat dit een van de grootste sterrenprojecten ooit verfilmd zal zijn. De hele cast van 'Sin City' moet eind maart compleet zijn, want in april beginnen de eerste opnamen.



NieuwsFilm

meest populair