Video

Trailer '21 & Over'

Een soort 'The Hangover' / 'Project X', alleen dan op een highschool.

door Bram de Groot op 13.11.2012 om 13:10 in Video
Hieronder zie je de trailer van de film 21 & Over, een komedie van het regieduo Jon Lucas en Scott Moore, die onder meer het script schreven van de succesvolle R-rated komedie The Hangover (2009). In deze - tevens R-rated - komedie zijn de hoofdrollen voor Skylar Astin (Pitch Perfect, 2012), Miles Teller (Project X, 2012) en Justin Chon (The Twilight Saga: New Moon, 2009).

Onderstaande trailer geeft duidelijk aan dat beide heren zich hebben laten inspireren door The Hangover en Project X, die eerder dit jaar werd geïntroduceerd als een komedie van de producent/regisseur van The Hangover. Vanaf 28 maart 2013 draait 21 & Over in de Nederlandse bioscoop.


5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

benjamin

Avatar

Binnenkort ook in Haren? Nu ja, eerlijk, dit zegt mij echt niks. Gewoon beelden van mensen die drinken en vrouwelijk schoon. Dat laatste is wel mooi meegenomen, maar voor mij toch niet voldoende om een ticketje te kopen.

KeesjeNL

Avatar

Maffe kinderen met een alcoholprobleem...wie wilt dat nou zien:??

Angelater

Avatar

KeesjeNL "Maffe kinderen met een alcoholprobleem...wie wilt dat nou zien:??"


Al die kansloze gevallen die het leuk leken om de gemeenschap van Haren te verkr*chten.

Jonathancrane

Avatar

Project X was 1 van de slechtste komedies van 2012, en ik vrees dat dit weer de zoveelste Superbad/Hangover achtige film is die het niet waard is om te zien.

NieuwsFilm

meest populair