DVD releases week 46

Deze week weer een flinke lijst aan nieuwe films.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Damage (2009)

Regie: Jeff King

Een ex-gedetineerde wordt vervroegd vrijgelaten na een jarenlange gevangenisstraf voor een moord die hij begaan heeft. Eenmaal uit de gevangenis wordt hij geconfronteerd met het harde leven, en zal hij zich letterlijk een weg uit bepaalde situaties moeten vechten, niet alleen voor hemzelf, maar ook voor een klein meisje die een harttransplantatie nodig heeft..
Bekijk de afbeelding

A Very Harold & Kumar 3D Christmas (2011)


Zes jaar na Guantanamo Bay leven Harold en Kumar ver van elkaar bij twee heel verschillende families. Tot Harold plots tijdens de vakantieperiode voor de deur van Kumar staat met een mysterieus pakje in de hand. Vanaf dan lijkt alles weer in orde. Tot Harold de kerstboom van Kumars schoonvader per ongeluk in brand steekt. De twee willen het probleem oplossen en reizen door New York om de perfecte kerstboom te vinden waardoor ze opnieuw in de meest hilarische situaties terechtkomen.
Bekijk de afbeelding

Pepperminta (2009)


Het meisje Pepperminta probeert zoals haar oma vertelde, zonder angst te leven en wil de wereld hiervan redden. Deze manier van leven maakt haar anders dan de meeste andere kinderen van haar leeftijd. Pepperminta begeeft zich vanuit de paradijselijke omgeving van de Homo Sapiens, naar de lege aarde...
Bekijk de afbeelding

LOL (2012)


Lola (Cyrus) en haar vrienden moeten zich een weg moeten zoeken tussen groepsdruk, ontluikende tienerromantiek en verwarde ouders. Wanneer Lola's moeder (Moore) per ongeluk het gewaagde dagboek van haar dochter in handen krijgt, realiseert ze zich hoe groot de communicatiekloof met Lola is geworden.
Bekijk de afbeelding

The Housemaid (2010)


Een affaire tussen een dienstmeid en haar meester heeft duistere consequenties.
Bekijk de afbeelding

Rock of Ages (2012)


Rock of Ages is gebaseerd op de gelijknamige musical uit 2006. Schrijver Chris D'Arienzo stofte een platenkast aan jarentachtighits af en bouwde er een zogenaamde jukeboxmusical omheen. De musical draait om de jonge geliefden Sherrie en Drew, die elkaar ontmoeten op de Sunset Strip, op jacht naar hun Hollywooddroom. Hun romance wordt verteld met hits van onder anderen Def Leppard, Joan Jett, Journey en Foreigner. Zes jaar later staat de musical nog steeds op Broadway en heeft ook door Australië getoerd. Regisseur Adam Shankman, bekend van zijn Hairspray-verfilming, bewerkte op zijn beurt de musical tot een bioscoopfilm.
Bekijk de afbeelding

Ice Age: Continental Drift (2012)


In deze vierde film gaan Manny (Ray Romano), Sid (John Leguizamo) en Diego (Denis Leary) op een nieuw avontuur nadat hun continent losbreekt. Ze gebruiken een ijsberg als schip en moeten het opnemen tegen nieuwe zeemonsters en piraten terwijl ze terug proberen te komen bij hun vrienden.
Bekijk de afbeelding

Panic Button (2011)

Regie: Chris Crow

Wanneer Jo, Max, Dave en Gwen een prijs hebben gewonnen om een reis te maken naar Amerika zijn ze allemaal dol enthousiast, helaas hoort 1 van hen hier niet tussen en blijkt hun vlucht heel anders te verlopen als verwacht. Dit is een vlucht waaraan ze jammer genoeg niet aan kunnen ontvluchten !
Bekijk de afbeelding

Magic Mike (2012)


De film gaat over stripper Mike, die een jonge danser onder zijn hoede neemt en hem leert hoe je moet feesten, vrouwen moet versieren en makkelijk geld kan verdienen.
Bekijk de afbeelding

The Mill and the Cross (2011)


De verhalen van twaalf personages uit het schilderij De Kruisdraging van de Vlaamse schilder Pieter Bruegel worden gecombineerd met de totstandkoming van het doek.
Bekijk de afbeelding

The Double (2011)


De gepensioneerde CIA agent Paul Shepherdson (Richard Gere) wordt opnieuw aan het werk gezet door de jonge, ambitieuze FBI agent Ben Geary (Topher Grace) om de mysterieuze moord op te lossen van een Amerikaanse senator. De voormalige CIA agent wordt bij de moordzaak betrokken vanwege zijn extensieve kennis over een oud-Russische huurmoordenaar genaamd "Cassius" (Moyer) wiens werkwijze identiek overeenkomt met de moord op de senator. Agent Shepherdson krijgt hiermee één laatste kans om deze beruchte moordenaar te vatten die al jarenlang arrestatie heeft weten te vermijden.
Bekijk de afbeelding

Wickie en de Schat van de Goden (2011)


Wanneer wordt de kleine Wickie nu eindelijk een echte Viking? Deze vraag laat zijn vader Halvar geen ogenblik met rust. Maar als de verschrikkelijke Sven de hoofdman van Flake ontvoert, kan Wickie zich onverwachts bewijzen. Als plaatsvervangende hoofdman leidt hij de 'sterke mannen' en krijgt hij steun van de onverschrokken Svenja. Zij zetten koers uit naar de Kaap der Angsten, om Halvar uit Sven's burcht te bevrijden. Maar het grootste probleem voor de Vikingen moet nog komen. Op een stormachtige zee, tropische stranden met Walkuren en door gevaarlijke ijsvelden, vechten zij zich een weg naar een geheime locatie. Het oord waar ook de schat van de legendarische goden verstopt zit. De verschrikkelijke Sven zet alles op alles om deze te krijgen. Alleen Wickie kan hem stoppen, met behulp van zijn slimme ideeën.
Bekijk de afbeelding

The Hunter (2011)


Martin (Willem Dafoe) wordt door een mysterieus biotechbedrijf naar de Tasmaanse wildernis gestuurd om de laatste Tasmaanse tijger te vinden. De eenzame expedities in het onherbergzame landschap dwingen hem de realiteit van zijn werk onder ogen te zien, met dramatische gevolgen.
Bekijk de afbeelding

¡Vivan las Antipodas! (2011)

Cast: --

Waar kom je uit als je in een rechte lijn een tunnel zou graven van de ene naar de andere kant van de wereld? Deze vraag prikkelde de fantasie van vele schrijvers, kinderen en nu ook documentairemaker Victor Kossakovsky. Hij houdt het niet bij fantasie, maar ging echt op reis (zij het niet via het midden van de aarde) en filmde vier paar 'antipoden', landen die elkaars geografische tegenpolen zijn: Argentinië en China, Spanje en Nieuw-Zeeland, Hawaï en Botswana, en Rusland en Chili.
Bekijk de afbeelding

Starbuck (2011)

Regie: Ken Scott

Hoewel hij al 42 jaar is, gedraagt David Wozniak zich nog als een puber. Problemen gaat hij uit de weg. Met Valérie, een jonge politieagente, heeft hij een moeizame relatie. Net als zij hem vertelt dat ze zwanger is, wordt David geconfronteerd met zijn verleden. Twintig jaar eerder heeft hij voor het geld sperma gedoneerd bij een zaadbank. Nu blijkt hij dat hij de vader is van 533 kinderen en dat 142 daarvan een rechtszaak aanspannen. Ze willen de identiteit weten van hun biologische vader, waarvan ze alleen het pseudoniem Starbuck kennen.
Bekijk de afbeelding

Volcano (2011)


Wanneer Hannes met pensioen gaat, ziet hij de rest van zijn leven somber in. Tot grote ergernis van zijn kinderen moet zijn vrouw het ontgelden nu hij altijd thuis is. Maar het tij lijkt te keren, als de passie tussen de twee plotseling terugkeert. Totdat zijn vrouw een hersenbloeding krijgt en er slechts een schim van haar oude zelf overblijft.
Bekijk de afbeelding

Ronal the Barbarian (2011)


Ronal is een jonge barbaar met een lage eigendunk, een eigenschap waar de overige stoere barbaren in zijn dorp geen last van hebben. Ronal is een slapjanus. Maar, alsof het lot ermee speelt, rust de verantwoordelijkheid van het voortbestaan van zijn stam op zijn schriele schouders, wanneer de snode Heer Volcazar het dorp aanvalt en, behalve Ronal, alle levende barbaren ontvoert. Ronal wordt zo gedwongen om een gevaarlijke zoektocht te ondernemen om zijn clan te redden en het plan van Volcazar om over de wereld te heersen te verijdelen. Onderweg voegen de slijmerige bard Alibert, de bloedmooie schildmaagd Zandra en de metroseksuele elf Elric zich bij onze onwaarschijnlijke held. Om de vijand uiteindelijk te verslaan, moet de groep een reeks vervaarlijke uitdagingen overwinnen...
Bekijk de afbeelding

Mosquita y Mari (2012)


Liefde in Oost LA. Als Yolanda haar nieuwe buurmeisje Mari ontmoet, ziet ze alleen hun verschillen. Als enig kind van immigrantenouders is haar enige zorg goede cijfers te halen. Mari daarentegen is streetwise en moet juist helpen om haar familie het hoofd boven water te laten houden. Onderdeel van het Gay & Lesbian Summer Festival. Ondanks de verschillen worden ze al snel closer. Als Mari van school dreigt te worden gestuurd, besluit Yolande Mari te helpen door haar bijles te geven. Ze raken steeds hechter bevriend, maar hun band blijkt ingewikkelder en sensueler dan verwacht. Verloren in hun wereld van onuitgesproken verlangens, steelse blikken en onzekere gevoelens gaan Yolandes schoolcijfers omlaag en Mari's aandacht voor haar nieuwe baan wordt steeds minder. De druk van hun families botst en met hun nieuwe gevoelens en dwingt hen te kiezen tussen hun verplichtingen en elkaar
Bekijk de afbeelding

2 Days in New York (2012)


Marion leeft nu in New York samen met haar vriend Mingus, een radio journaliste, twee kinderen van hun vorige relaties en een kat. Het koppel is zeer verliefd! Marion werk nog altijd als fotograaf en is bezig met de voorbereiding van haar tentoonstelling. Naar aanleiding van deze tentoonstelling komen haar vader, haar zus en haar vriend (die eigenlijk de ex is van Marion en die helemaal niet was uitgenodigd) op bezoek. 2 days in New York is het verhaal van een cultuurshock maar vooral van clash tussen bijzonder persoonlijkheden tussen Mingus, de echte "newyorker", Marion die knettergek is, haar vader die geen woord Engels spreekt en haar zus die met freudiaanse problemen kampt,... no comment!
Bekijk de afbeelding

Skeleton Lake (2012)


Een groepje van zes meedogenloze bankovervallers ontmoet in de bossen iemand die nog gevaarlijker is dan zijzelf. Het blijkt te gaan om een oorlogsveteraan die een arsenaal aan wapens bij zich heeft en hij is niet van plan de bankovervallers zomaar te laten gaan.
Bekijk de afbeelding

Breaking Wind (2011)

Regie: Craig Moss

Breaking Wind is een spoof op het fenomeen 'Twilight'. Bella's leven is in gevaar wanneer Victoria en haar groep van vampieren het op haar voorzien hebben. Ondertussen moeten Edward en Jacob hun verschillen opzij zetten om het allemaal weer in orde te krijgen.
Bekijk de afbeelding

Golden Winter (2012)


Jack is een jongetje dat weggelopen is van huis. Hij raakt bevriend met Rory, een dakloze Golden Retriever. Samen met Rory weet Jack een bankoverval te stoppen. Net voor Kerstmis worden de twee geadopteerd door een aardig gezin.
Bekijk de afbeelding

31 North 62 East (2009)


Een Britse minister stopt met de Speciale Lucht Service in Afghanistan, ook wel in het Engels SAS genoemd, om er zo zeker van te zijn dat een gemaakte zakenafspraak van 80 miljard Engelse ponden op te kunnen strijken, doorgaat. Alle soldaten in de Speciale Lucht Service worden geacht te sterven, totdat 2 maanden na dit alles, een vrouwelijke medewerkster orde op zaken stelt en de zaak onderzoekt.



NieuwsFilm

meest populair