Bioscoop releases week 46

Het wekelijkse overzicht met alle nieuwe films.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 (2012)


In dit vermoedelijk definitief laatste deel van de Twilight saga haasten de Cullens zich om andere vampierclans achter zich te scharen, zodat de nieuwgeboren Renesmee (Mackenzie Foy) beschermd kan worden tegen de machtige Volturi. Die laatsten zijn namelijk uit op de dood van het kindje, dat volgens hen een vampierenbaby is. In werkelijkheid is Renesmee dat niet, dus het is aan de Cullens om ervoor te zorgen dat het kindje lang genoeg leeft om de rest ervan te overtuigen dat het geen vampier is. Daarnaast moet Bella (Kristen Stewart) om leren gaan met haar nieuwe vampierenkrachten.
Bekijk de afbeelding

Sinister (2012)


Ellison (Ethan Hawke), een schrijver van misdaadromans die gebaseerd zijn op waargebeurde politiezaken, heeft moeite om een nieuw verhaal te vinden. Hij verhuist met zijn gezin naar een huis waar een gehele familie is uitgemoord. Wanneer ze in het huis een doos met videobanden vinden waar nog meer moorden op staan, leidt dit zijn onderzoek naar een bovennatuurlijke entiteit.
Bekijk de afbeelding

Lawless (2012)


Lawless speelt zich af in de jaren '20 van de vorige eeuw. De Bondurant Boys is een bende die drank smokkelen tijdens de drooglegging in de periode. Hun handeltje wordt bedreigd als de autoriteiten een deel van de winst opeisen.
Bekijk de afbeelding

Amour (2012)


Amour gaat over Georges (Jean-Louis Trintignant) en Anne (Emmanuelle Riva), een echtpaar in de tachtig. Op een dag krijgt Anne een beroerte en begint ze steeds meer af te takelen. Een aftakeling die door Haneke minutieus in beeld wordt gebracht.
Bekijk de afbeelding

Het Meisje en de Dood (2012)


De film gaat over de oude Russische arts Nicolai die in de jaren vijftig terugkeert naar de plek waar hij jaren terug zijn grote liefde Elise had ontmoet. n het oude hotel annex bordeel beleeft hij opnieuw zijn liefdesgeschiedenis. De film is vanaf 15 november in de Nederlandse bioscopen te zien.



NieuwsFilm

meest populair