Algemeen

Negen personageposters 'Gangster Squad'

Ryan Gosling en Josh Brolin pakken een maffiabaas aan.

door Jim Pedd op 16.11.2012 om 14:56 in Algemeen
Hieronder een negental personageposters van Ruben Fleischers Gangster Squad. Op de posters zien we (in volgorde) Ryan Gosling als sgt. Jerry Wooters, Emma Stone als Grace Faraday, Sean Penn als Mickey Cohen, Josh Brolin als John O'Mara, Nick Nolte als Bill Parker, Anthony Mackie als Coleman Harris, Giovanni Ribisi als Conway Keeler, Robert Patrick als Max Kennard en Michael Peña en Navidad Ramirez.

De film, die vanaf 10 januari 2013 in de Nederlandse bioscopen zal draaien, gaat over Mickey Cohen (Penn) de baas van de plaatselijke maffia. Hij weet de baas te blijven met behulp van de plaatselijke politiemacht en van de politiek. Allemaal staan ze onder zijn controle, op een tweetal agenten na. Dit zijn Sgt. John O'Mara (Brolin) en Jerry Wooters (Gosling), die zijn wereld eens flink komen verstoren.
10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Er kwam toch een 2e deel van Who Framed Roger Rabbit?Daar komt denk ik die 2e foto vandaan hoor..

seppe

Avatar

Needs more photoshop

B0ris

Avatar

Dit word goeeedd

Angelater

Avatar

seppe "needs more photoshop"


O+ Zoiets zat ik ook te denken.

'Photoshop Squad' of 'Missing-Theatre-Scène Squad' is wel een mooie naam voor de film nu.

Arteron

Avatar

Frietgezicht "Er kwam toch een 2e deel van Who Framed Roger Rabbit?Daar komt denk ik die 2e foto vandaan hoor.."


Haha! De laatste 2 ook dan overigens maar de tweede is grappig :D

Nakedsnake

Avatar

Dit wordt zo'n goede film ( hoop ik ) en heb er ontzettend veel zin in. Ik heb alle James Elroy boeken gelezen en hoop dat dit ook weer een klassieker wordt ala La Confidential. Whats the deal with Anthony Macky eigenlijk? Vind hem een heel goede acteur maar hij krijgt tegenwoordig wel heel veel filmrollen aangeboden in grote kas krakers.

Maar moet er wel bij vermelden dat het meestal wel second character is en nooit lead character. Jammer dat Hollywood alleen voor Denzel en Will smith gaan als veilige keuze. Vind namelijk dat Idris Elba en Anthony macky ontzettend goed kunnen acteren. Geef ze een kans en dan graag in een non Tyler Perry film.

Orangey

Avatar

Wat een lelijke fotoshop posters. En die verschrikkelijke titel maakt het af.

B@chelor

Avatar

seppe "needs more photoshop"
Denk je? haha Damn...deze zien er echt flut uit. Ik zag toevallig de trailer weer in de bios en de film lijkt me echt heel cool.

seppe

Avatar

Deze film gaat echt matige recensies krijgen, ben ik bijna zeker van. Maar hij zal het wel goed doen aan de box office

Fincher

Avatar

seppe "deze film gaat echt matige recensies krijgen, ben ik bijna zeker van. Maar hij zal het wel goed doen aan de box office"


Mensen met voorspellende gaven zijn erg welkom in de business. Wie succes kan voorstellen is zijn gewicht in goud waard daar, dus ik zou gaan! Wachten wij hier geduldig tot de film gezien is door recensenten...

NieuwsFilm