Video

Tv-spotjes 'Jack Reacher'

Een nieuwe actiefranchise voor Tom Cruise.

door Bram de Groot op 19.11.2012 om 08:00 in Video
Met de Mission: Impossible reeks heeft Tom Cruise al een (financieel) succesvolle actiefranchise achter zijn naam staan. Met de actiefilm Jack Reacher heeft hij er mogelijk een nieuwe filmreeks bij. De film is namelijk gebaseerd op een fictief personage gecreëerd door de Britse schrijver Lee Child. Over het personage werden zestien boeken geschreven. Hieronder zie je de eerste twee tv-spotjes van Jack Reacher, die op 26 december in de bioscoop te zien moet zijn.

De film van Christopher McQuarrie (The Way of the Gun, 2000) gaat over de ex-militair Jack Reacher die de moord op vijf onschuldige mensen onderzoekt. Hoewel er een verdachte is, twijfelt hij aan de schuld van deze persoon en diept hij de zaak verder uit. Andere rollen zijn voor Werner Herzog, Rosamund Pike, Robert Duvall en Richard Jenkins.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

B@chelor

Avatar

Lijkt me wel een leuk filmpje. Niet heel bijzonder, maar vermakelijk, hoop ik.

Banned

Avatar

Dit ziet er helemaal niet leuk uit. Snel gemaakte rommel voor kerstmis om dan te hopen op een Mission Impossible succes. Wel ze vergeten één ding. The Hobbit zal dan al draaien in de bios.

Pete_027

Avatar

Ik heb het gevoel dat dit een Drive met meer actiescenes wordt. Een Drive voor Amerikanen zeg maar:P

KeesD

Avatar

Ziet er leuk uit, kan nooit slechter zijn dan MI4 wat eigenlijk een grote lange achtervolging en actiescene was.

NieuwsFilm