Video

Tweede trailer animatiefilm 'Epic'

Met stemmen van Beyoncé, Colin Farrell, Amanda Seyfried en Pitbull.

door Bram de Groot op 21.11.2012 om 11:28 in Video
Gisteren zag je op FilmTotaal al een reeks nieuwe afbeeldingen van de animatiefilm Epic, die door het formaat sterk deden vermoeden dat er een nieuwe trailer aan zat te komen. En jawel, hieronder is deze trailer nu te zien. De animatiefilm van regisseur Chris Wedge (Ice Age, 2002 en Robots, 2005) herbergt stemmen van onder meer Beyoncé Knowles, Colin Farrell, Josh Hutcherson, Amanda Seyfried, Johnny Knoxville, Aziz Ansari en Pitbull. Vanaf 29 mei in de Nederlandse (3D) bioscoop.

Epic gaat over een eeuwig durend gevecht tussen goed en kwaad diep in het bos. Als een meisje op magische wijze naar dit geheime universum wordt getransporteerd, moet ze samenwerken met een uiteenliggende groep personages om hun wereld te redden, evenals onze eigen wereld.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Galido

Avatar

Een enkel woord volstaat: Fantastisch! Laat hem maar snel draaien in de bios Smiley face Ik genoot er nu al van!

FilmMaster

Avatar

Dit ziet er grandioos uit.

benjamin

Avatar

Nu gaan wellicht weer wat mensen commentaar geven op de muziek, maar ik snap het grote probleem daarmee niet. Oké, er was misschien beter te vinden, maar op zich is het goede muziek en zo slecht gaat het er toch ook niet bij.

De film zelf ziet er visueel wel indrukwekkend uit (heb de vorige trailer ook in 3D gezien en dat was ook dik de moeite), maar qua verhaal ben ik nog niet overtuigd.

Banned

Avatar

Ik ben nog niet zo overtuigd, animatie is wel degelijk en mooi maar wordt nergens indrukwekkend...

Trouwens die gekke pa en z'n dochter zijn al lang op zoek naar die andere wereld. Toevallig wonen ze blijkbaar dichtbij die andere wereld... :} En nu pas gaan ze naar die wereld.
Zal het sowieso wel eens bekijken. Maar wauw vind ik het niet. M'n interesse was groter na de teaser ipv van na deze trailer te hebben gezien. Verhaal trekt me al niet meer.

aspers

Avatar

Ziet er mooi uit, maar lijkt mij echt niks... Lijkt een beetje op die franse serie 'Arthur et les Minimoys'.

En dan heb ik het nog niet eens over die titel... "EPIC'... come on.... echt!? EPIC!? :|

jaime91

Avatar

Ik zit net als Banned ook een beetje in het midden. Het ziet er prachtig uit, de cast is indrukwekkend, de actiescenes zien er goed uit maar voor de rest doet het me denken aan iets wat ik al eerder gezien heb. En ik wordt nergens weggeblazen. Ik ga deze wel in de gaten houden, dat wel.

IvarW

Avatar

Ben er ook nog niet helemaal weg van, maar ik hou van animatie en ben wel plan om 'm te gaan kijken volgend jaar.

B@chelor

Avatar

Haha, die slak op 't einde! Ik vind 't wel goed uitzien. En Pitbull, bitches! Dale!

jaime91

Avatar

B@chelor "Haha, die slak op 't einde! Ik vind 't wel goed uitzien. En Pitbull, bitches! Dale!"

Mr Worldwide!

NieuwsFilm

meest populair