Nieuwe indruk op 'A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III'

De eerste grote film van Roman Coppola, zoon van Francis Ford Coppola.

Op Yahoo! Movies zijn drie foto's opgedoken van de film A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III van schrijver/regisseur Roman Coppola, de zoon van de wereldberoemde regisseur Francis Ford Coppola (The Godfather, 1972). Roman Coppola richtte zijn pijlen tot op heden voornamelijk op het maken van videoclips. Tevens schreef hij samen met Wes Anderson de scripts voor Moonrise Kingdom (2012) en The Darjeeling Limited (2007) en was hij de producent van Somewhere (2010), een film die werd geregisseerd door zijn zus Sofia Coppola.

Uit de onderstaande foto's blijkt duidelijk dat Coppola een aantal aardige namen tot zijn beschikking kreeg voor A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III, waarin de voornaamste rollen voor Charlie Sheen, Bill Murray, Jason Schwartzman, Mary Elizabeth Winstead en Patricia Arquette zijn. Er is nog geen releasedata bekend.







In A Glimpse Inside heeft Swan (Sheen), een bekend grafisch ontwerper, het helemaal voor elkaar. Als zijn vriendin Ivana de relatie verbreekt verandert dit. Swan vraagt hulp aan zijn vrienden Kirby (Schwartzman) en Saul (Murray) en aan zijn zus Izzy (Arquette).



NieuwsFilm

meest populair