Bevallen Megan Fox hoeft niet zo nodig af te vallen

Nu Noah geboren is wil ze voorlopig geen sexy rollen meer spelen.

Megan Fox heeft geen enkele haast om weer zo sexy te worden als voor de geboorte van haar zoon Noah. "Ik ben 11 kilo aangekomen toen ik zwanger was en momenteel weeg ik nog steeds 5 kilo meer dan voorheen. Ik heb echter geen zin om er alles aan te doen om dit ongedaan te maken aangezien dit momenteel gewoon geen prioriteit is. Ik hou van Noah en ik wil al mijn energie in hem steken."

De 26-jarige Fox legt ook even uit waarom zij en haar 39-jarige echtgenoot Brian Austin Green een oppas hebben ingehuurd. "Het hebben van een kind is moeilijk. Het is een boel werk en dat hebben we onderschat. Brian en ik zijn doodmoe. We slapen nauwelijks en je moet er constant voor hem zijn." Niet dat Megan spijt heeft. "Ik ben dolgelukkig. Dit wilde ik al toen ik een klein meisje was."

Fox is dus even FTE moeder en zal de komende tijd minder te zien zijn in de sexy rollen waar ze ooit bekend mee werd, waaronder de eerste twee Transformers films. "De geboorte van je kind zorgt voor nieuw perspectief. Als Noah straks ouder is wil ik niet dat zijn vriendjes hem foto's laten zien van mij in een bikini. Vandaar dat ik me in de toekomst ook op andere rollen zal gaan richten."

NieuwsFilm

meest populair