Algemeen

Jackie Chan in 'The Expendables 3'

En hij gaat ook weer aan de slag met Chris Tucker.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot op 18.12.2012 om 08:00 in Algemeen
Tijdens een persconferentie voor zijn aanstaande film Chinese Zodiac / CZ12 heeft acteur Jackie Chan gezegd dat hij een rol speelt in The Expendables 3. Hij zou al voor het tweede deel door Sylvester Stallone zijn gevraagd, maar hij was destijds te druk met de eerder genoemde titel.

Chan: "Sly had invited me to be in 'Expendables 2' but I was too busy filming 'CZ12' and couldn't make a commitment to the film. But he did extend his invitation to the third movie, which I agreed on the condition that I will be appearing as more than just a minor role with a few scenes." Hij voegde hieraan toe dat hij hoopt dat de derde film een soort 'buddy-buddy' film wordt.

Chan zei ook dat hij verwacht weer snel aan de slag te gaan met Chris Tucker. Dit is waarschijnlijk niet voor de sequel Rush Hour 4 maar voor de film Skip Tracer. Overigens kan deze ttitel uiteindelijk ook uitmonden in een vierde Rush Hour: "The script is currently viewed by Chris Tucker. Personally, I feel that if he were to pick it up, it would be better if we turned it into 'Rush Hour 4,' but I do think that three movies for the franchise is a perfect ending. It would be better to start a new buddy movie with someone new."

23 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Galido

Avatar

Ik denk dat Jackie niet echt in explesiete actiefilms heeft gespeeld? Nergens zie je echt iemand sterven... Maar in de expendables is dit net andersom :) Daar gaan ze met bosjes onderuit.

Maar het zou fijn hem bij deze helden te zien spelen en zeker niet in een kleine bijrol!!

Decepticon

Avatar

jaime91 "Het is volgens mij nog niet zeker dat Jet Li weer mee doet of wel? Ik zou beide heren ook dolgraag samen in Ex3 willen zien, maar ik ben in ieder geval al dolblij dat Jackie officieel ja heeft gezegd! En dat hij zo enthousiast is over The Expendables überhaupt.

En dat project met Chris Tucker klinkt ook wel aardig, alleen zie ik hem dan liever nog met iemand anders een buddycop film maken. Eddie Murphy zou misschien wel lachen zijn, die man kan ook wel weer een succesje gebruiken."
Nee idd heb je gelijk in, maar ik ga er wel vanuit dat Jet Li gewoon weer mee doet.

Dat project met Tucker lijkt me ook wel leuk, maar lijkt me bete dat dat gewoon Rush Hour 4 wordt, dat willen de meesten volgens mij.

Maar idd mooi dat Jackie zo enthousiast is.

jaime91

Avatar

Pete_027 "Hij moet wel een grote rol krijgen. Liefst badguy en dan de botten van Statham breken>:)"

Hij kan alleen de botten van Statham breken als ie op hem gaat zitten...

Pete_027

Avatar

jaime91 "19 juli 2013. En Steven Seagal mag, hij is immers ooit een actiester geweest dus hij hoort er wel bij maar dan wel net zo'n grote rol als Chuck Norris had in deel 2."


Hij moet wel een grote rol krijgen. Liefst badguy en dan de botten van Statham breken>:)

Sand

Avatar

FilmMaster "Jackie in EX3 is echt cool."


is inderdaad cool, maar ik hoop niet dat EX3 een te hoog buddy gehalte krijgt :)

Rich Art

Avatar

Galido "Ik denk dat Jackie niet echt in explesiete actiefilms heeft gespeeld? Nergens zie je echt iemand sterven..."

New Police Story is ook een aardig serieuze film/

wezel

Avatar

Pete_027 "Misschien kan Jackie Chan zijn goede vriend Steven Seagal overhalen om ook mee te doen:Y

Wanneer komt Wesley Snipes uit de bak:?"


volgens wiki. Kreeg hij een cel straf van 3 jaar. En is 9 dec. 2010 daadwerkelijk de bak in gegaan. Dus pas eind 2013 klaar. Maar misschien goed gedrag......

Maar dit wel vet! hoop idd op Chan vs. Li.....

jaime91

Avatar

Decepticon "Jawel, in Shinjuku Incident, die is R-Rated.

Dus Jackie zal de R-Rating die Stallone wil, wel honoreren.
Erg goed nieuws voor het 3e deel! Eindelijk Jet Li en Jackie Chan samen in een echte actiefilm en niet zo'n kinderachtige film als The Forbidden Kingdom."

Het is volgens mij nog niet zeker dat Jet Li weer mee doet of wel? Ik zou beide heren ook dolgraag samen in Ex3 willen zien, maar ik ben in ieder geval al dolblij dat Jackie officieel ja heeft gezegd! En dat hij zo enthousiast is over The Expendables überhaupt.

En dat project met Chris Tucker klinkt ook wel aardig, alleen zie ik hem dan liever nog met iemand anders een buddycop film maken. Eddie Murphy zou misschien wel lachen zijn, die man kan ook wel weer een succesje gebruiken.

FilmMaster

Avatar

Jackie in EX3 is echt cool.

Pete_027

Avatar

Misschien kan Jackie Chan zijn goede vriend Steven Seagal overhalen om ook mee te doen:Y

Wanneer komt Wesley Snipes uit de bak:?

jaime91

Avatar

Pete_027 "Misschien kan Jackie Chan zijn goede vriend Steven Seagal overhalen om ook mee te doen:Y

Wanneer komt Wesley Snipes uit de bak:?"

19 juli 2013. En Steven Seagal mag, hij is immers ooit een actiester geweest dus hij hoort er wel bij maar dan wel net zo'n grote rol als Chuck Norris had in deel 2.

Frietgezicht

Avatar

Hmmm badguy maybe?Vind hem nou niet echt dreigend overkomen qua uiterlijk. Natuurlijk ken die knokken maar een badguy mag ook wel de looks hebben door alleen al in aanwezigheid dreiging uit te stralen.

ghossler

Avatar

Gaat chan bad of good guy spelen?:P bedoel Li is al good guy... :P maar chan heeft niet die badguy vibe/look.. maar een goede chanvsli zou echt heel vet zijn... minder special en fantasie achtig zoals de forbidden kingdom fight van hun, hoewel die ook heel leuk is natuurlijk. Waren een paar knipoogjes naar bepaalde elementen van beide heren zijn carriere en films:)))

een rush hour 4! zou vermakelijk zijn.. puur voor de lol enzo.. k verwacht er niet te veel van.. want deel 3 voldeed echt niet aan de lat van deel 1 en 2.

Goodbye4Life

Avatar

On June 6, 2011, the United States Supreme Court declined to hear Snipes' appeal.[40][41][42] Snipes is being held[43] at McKean Federal Correctional Institution, a federal prison in Pennsylvania, and is scheduled for release on July 19, 2013.[44]


Als we wikipedia moeten geloven komt hij dus 19 juli uit de bak en kan ie gelijk starten met de opnamens.. haha

JamesBond

Avatar

Echt een persoon voor EX3 :D

synix01

Avatar

Sand "is inderdaad cool, maar ik hoop niet dat EX3 een te hoog buddy gehalte krijgt :)"


Dan krijg je weer hetzelfde gezeik als met Chuck Norris die niet wilde dat de film R-rated zou worden. Dit zijn films die keihard en bad-ass moeten zijn met klassieke maar toch vette one-liners.

Angelater

Avatar

The script is currently viewed by Chris Tucker.


Hij bedoeld zeker zijn salaris? Dat er genoeg nullen in zitten. En Chan in een R-Rated film? Ik weet het niet. Het klinkt wel leuk allemaal; maar ik vond EX2 nog steeds vrij slecht, daar waar de eerste ten minste vermakelijk was.

Decepticon

Avatar

Galido "Ik denk dat Jackie niet echt in explesiete actiefilms heeft gespeeld? Nergens zie je echt iemand sterven... Maar in de expendables is dit net andersom :) Daar gaan ze met bosjes onderuit.

Maar het zou fijn hem bij deze helden te zien spelen en zeker niet in een kleine bijrol!!"
Jawel, in Shinjuku Incident, die is R-Rated.

Dus Jackie zal de R-Rating die Stallone wil, wel honoreren.
Erg goed nieuws voor het 3e deel! Eindelijk Jet Li en Jackie Chan samen in een echte actiefilm en niet zo'n kinderachtige film als The Forbidden Kingdom.

the12rz

Avatar

Ik hoop dan wel op een jackie vs li gevechtje of nog beter li en jackie vs snipes :E :E :E

MoJo

Avatar

Galido "Ik denk dat Jackie niet echt in explesiete actiefilms heeft gespeeld? Nergens zie je echt iemand sterven... Maar in de expendables is dit net andersom :) Daar gaan ze met bosjes onderuit.

Maar het zou fijn hem bij deze helden te zien spelen en zeker niet in een kleine bijrol!!"


Hij zit wel in meer R rated films. Vooral zijn Aziatische films.

Blockbuster

Avatar

@ FT:

Kunnen jullie The Expendables 2 volgende week in de blu ray review doen? ;)

nieuwslaatste nieuws

meest populair