Twee nieuwe beelden van 'Monsters University'

We zien Mike en een volledig nieuw monster: het Fraternity monster.

De 3D-versie van Monsters, Inc. zal deze week in de Amerikaanse bioscopen gaan draaien, en Disney heeft die gelegenheid aangegrepen om een aantal foto's van het vervolg, Monsters University online te zetten. Twee daarvan plaatsten we al, en nu mogen we daar twee bijvoegen. De eerste daarvan laat ons Mike (Billy Crystal) bovenop een vreemd monstertje zien. Achter hem rent Sully (John Goodman).



Interessant is ook de onderstaande foto van een tweetal banners. Daarop zien we niet alleen de twee hoofdpersonen (op de linker banner), maar ook een nieuw monster: het Fraternity Monster. Hij wordt op de foto vergezeld door Randall J. Boggs (Steve Buscemi).



In Monsters University zien we hoe Mike en Sully op de universiteit zitten. Daar leren ze niet alleen hoe ze moeten omgaan met kinderen (oftewel: hoe ze hen bangmaken), maar leren ze ook elkaar kennen. In eerste instantie mogen de twee elkaar niet, maar langzaam groeien ze naar elkaar toe. De eerstvolgende nieuwe Pixar-film draait vanaf 10 juli in de bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair