Humor

Alles dat mis is met 'The Avengers' (video)

Ondanks het historische commerciële succes scheelt er ook wel het één en ander aan Joss Whedons film.

door Jan-Peter Rook op 20.12.2012 om 12:56 in Humor
Hieronder vind je een video waarin in pakweg drie minuten wordt getoond wat er allemaal mis is met Joss Whedons The Avengers. Hoewel de film het uitstekend deed met een wereldwijde opbrengst van 1,5 miljard dollar, scheelt er ook wel het één en ander aan, aldus het volk achter CinemaSin.

The Avengers, met in de hoofdrollen onder meer Robert Downey Jr., Scarlett johansson, Mark Ruffalo, Chris Evans, Chris Hemsworth en Jeremy Renner, is inmiddels verkrijgbaar op dvd en blu-ray.

Mierenneukerij of gewoon compleet terecht? Wat vinden jullie?11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ed Crane

Avatar

Met andere woorden, ze konden geen enkele, échte fout vinden.

Decepticon

Avatar

Ik kijk dit soort filmpjes niet, vind ik ook tijd verspilling en ik vind het iets voor niet-filmliefhebbers.
Kun je ook gaan kijken naar dat programma Movie Mistakes op de BBC. Op fouten letten en fouten opzoeken in films. Als je niks beters te doen hebt..... :N

Ik heb 1 keer dat programma gezien en kijk het NOOIT WEER!! Want als je de desbetreffende film(s) weer kijkt, ga je bijna altijd op die fout(en) letten en dat haalt het plezier van het filmkijken onderuit.

bramme

Avatar

Ed Crane "Met andere woorden, ze konden geen enkele, échte fout vinden."

waar ik mij al aan stoorde in de bioscoop is het feit dat, zoals je hierboven kunt zien in de preview-afbeelding van het filmpje, Tony's arc hier niet oplicht. En in eerdere scènes dan weer wel...

Ereptile

Avatar

Heb best met een lach ernaar gekeken :P Zwaar mierenneukerij en niet eens echte fouten. Bijv. "scene does not contain a lapdance". O+ En de grootste "fouten" die in de film zaten zijn niet eens genoemd. Al zitten er max. 5 of 6 goede tussen, de rest van dit filmpje is gewoon bullshit :P

Oftewel gewoon negeren dit, sonde van je tijd Smiley face

Moviemagic

Avatar

Erg leuk filmpje. Alleen komt alles wel erg snel voorbij.

Steve-O

Avatar

Ik vond The Avengers een vermakelijke film, voor een keer. Voor mij stelt het verder niks voor. Los van dat was het ook grappig om dit filmpje te kijken, behoorlijk wat onnozelheid.

Ik had geen moment tijdens de film dat ik dacht dat er een echte dreiging was. Daarom was de uitgeknipte proloog (met die Hill over het gevecht in NYC weetjewel) des te belachelijker.

Voor mij blijft de eerste Iron Man film nog steeds de beste film in deze reeks. Gelukkig ziet Iron Man 3 er goed uit tot dusver, daar ben ik wel benieuwd naar :Y

benjamin

Avatar

Uiteraard niet compleet terecht, maar ik denk dat dit eerder als grappig filmpje bedoeld is dan als serieus te nemen kritiek.

horizon

Avatar

Hahahaha,

als zo een filmpje over Twilight wordt gemaakt zijn jullie het ermee eens en wordt het over Avengers gemaakt vinden jullie het onzin.


haha,

Ed Crane

Avatar

Nee, ook bij Twilight is het onzin. Alleen bij TDKR snijdt het hout.

nieuwslaatste nieuws

meest populair