Video

Vele clips 'Gangster Squad'

Hoe doen Sean Penn, Ryan Gosling, Emma Stone en Josh Brolin het in de 50's?

door Bram de Groot op 07.01.2013 om 20:13 in Video
Al benieuwd naar Ruben Fleischers nieuwste film Gangster Squad? Check hieronder dan een flinke reeks clips uit de misdaadfilm met namen als Emma Stone, Sean Penn, Ryan Gosling, Josh Brolin en Nick Nolte. Vanaf donderdag draait de complete film in de Nederlandse bioscoop.

Gangster Squad is gebaseerd is op een reeks artikelen in de LA Times van Paul Lieberman en draait rond een groep politieagenten in de Amerikaanse stad Los Angeles die het opnemen tegen de beroemde gangster Mickey Cohen (Penn).
6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Banned

Avatar

Ben wel benieuwd naar de film. Kon hem vanavond gaan kijken maar het zal voor later deze week zijn.

Heb gehoord dat de film nogal lijkt op Brian De Palma's The Untouchables maar wel een zeer leuke kijkbeurt oplevert en een Sean Penn die zichzelf weer helemaal geeft om een goeie slechterik neer te zetten.

benjamin

Avatar

Dit blijf ik zo vreemd vinden als gegeven. Nog een paar dagen en je kunt gaan kijken, dus waarom in godsnaam nu clips gaan bekijken. Om toch maar voldoende momenten te hebben waarop je het al gezien hebt voor als je even popcorn wil bijkopen.

Ondertussen ook even op RT gekeken. Na de eerste 7 recensies zijn er 4 negatief. Benieuwd of dit een zware onvoldoende wordt of het tij nog gekeerd kan worden.

Banned

Avatar

benjamin "Dit blijf ik zo vreemd vinden als gegeven. Nog een paar dagen en je kunt gaan kijken, dus waarom in godsnaam nu clips gaan bekijken. Om toch maar voldoende momenten te hebben waarop je het al gezien hebt voor als je even popcorn wil bijkopen.

Ondertussen ook even op RT gekeken. Na de eerste 7 recensies zijn er 4 negatief. Benieuwd of dit een zware onvoldoende wordt of het tij nog gekeerd kan worden."


Is het niet omgekeerd ? Ik zie op RT 4 goeie en 3 slechte...

benjamin

Avatar

Banned "Is het niet omgekeerd ? Ik zie op RT 4 goeie en 3 slechte..."


Ah ja, dat klopt. Sorry, even te rap. Maar dat blijft maar een heel nipte voldoende natuurlijk en beneden m'n verwachting.

Galido

Avatar

Ziet er veel belovend uit!!! Kunt hem inderdaad vergelijken met the untouchables en public enemy ook een beetje. Waren 2 zeer goede films.

B@chelor

Avatar

Sla de clips over; ga er dit weekend heen.

NieuwsFilm