Bruce Willis keert terug voor 'Sin City: A Dame to Kill For'

De acteur zal weer als Hartigan te zien zijn.

Er zijn de afgelopen tijd veel verschillende aankondigingen gedaan rond de cast van Robert Rodriguez' Sin City: A Dame to Kill For. Zo bleek vorige week dat Ray Liotta, Juno Temple en Jeremy Piven zich bij de cast hadden gevoegd. Nu is er een aankondiging van een nieuw castlid dat menig fan van de eerste van film blij zal maken.

Bruce Willis heeft zich nu namelijk officieel bij de cast van de film gevoegd. Geruchten daarover deden al enige tijd de ronde, maar nu is het dan eindelijk bevestigd. Regisseur Rodriguez vertelde tijdens een interview met MTV dat de acteur wederom in de film te zien zou zijn. Hij zal wederom de rol van Hartigan spelen. Dit deed hij in Sin City ook al. Bekijk hieronder de video waarin Rodriguez te aankondiging doet.


Willis is niet bepaald de enige acteur van de oorspronkelijke cast van Sin City die terugkeert om zijn rol opnieuw te vertolken. Zo zijn Mickey Rourke, Jessica Alba, Rosario Dawson, Jaime King en Josh Brolin allemaal ook opnieuw te zien in hun oorspronkelijke rollen. Nieuwe castleden zijn onder anderen Joseph Gordon-Levitt, Dennis Haysbert en Jamie Chung.



NieuwsFilm

meest populair