Veel meer dansscènes voor Jessica Alba in 'Sin City 2'

De actrice moest moeilijke moves leren.

Sin City-fans die het een beetje warm kregen bij de dansscènes van Jessica Albas personage Nancy zullen het waarschijnlijk nog warmer krijgen als ze Sin City: A Dame to Kill For zien.

De actrice vertelde tijdens een interview dat ze een boel nieuwe moves moest leren voor de vervolgfilm. "I had to learn a bunch of dance sequences for it. I do a lot more dancing in this one."

Het waren ook moeilijke dansscènes, waarvoor ze zich drie maanden moest voorbereiden. "It was kind of crazy. It was very, very difficult, and you'll see why."

Alba is lang niet de enige die van de oorspronkelijke cast van terugkeert. Zo keert Mickey Rourke terug om Marv te spelen, Rosario Dawson in de rol van Gail, Jamie Chung als Miho en Jaime King als Goldie/Wendy. Ook zijn er enkele nieuwkomers voor de franchise: Josh Brolin, Joseph Gordon-Levitt, Dennis Haysbert, Ray Liotta, Juno Temple en Jeremy Piven

Sin City: A Dame to Kill For zal gebaseerd worden op een viertal verhalen. Het hoofdverhaal volgt Dwight en zijn voormalige geliefde, Ava Lord. Zij wil hulp om van haar miljardairsman, Damien Lord, die haar mishandelt, te ontsnappen. Dwight komt er echter al snel achter dat Ava's intenties een stuk sinisterder zijn dan ze in eerste instantie leken.

Daarnaast gaat het om Marv, die wakker wordt langs een snelweg. Hij wordt omringd door dode jonge mannen, en kan zich niet herinneren hoe hij daar terecht is gekomen. Ook Nancy is weer prominent te zien: zij probeert de nasleep van de moord op de Yellow Bastard te overleven. En dan is er nog het nieuwe verhaal, dat een jonge gokker, Johnny, volgt. Hij wil zijn grootste vijand vernietigen met behulp van enkele gokspellen.

Dit alles valt vanaf 2 januari 2014 in de bioscopen te zien. Hieronder beelden van een dansende Alba in Sin City.


NieuwsFilm

meest populair