'Entourage'-film krijgt groen licht

Vinnie Chase en zijn vrienden komen naar het witte doek!

Afgelopen september was er nog het bericht dat het scenario van de film eindelijk afgerond was, en nu komt het bericht dat de Entourage-film ook daadwerkelijk groen licht heeft gekregen. Deadline meldt dat Warner Bros. hiertoe heeft besloten naar aanleiding van dat scenario.

Volgens de laatste berichten spelt de film zich zo’n zes maanden na het einde van de serie af. Ari Gold (Jeremy Piven), de agent van hoofdpersoon Vinnie Chase (Adrian Grenier) kreeg op dat moment een baan bij een grote studio. Vanuit dat punt zal de film dus vertrekken.

Er worden nog deals gemaakt met castleden van de serie, waaronder dus Piven, Grenier, Kevin Connolly, Kevin Dillon en Jerry Ferrara. Daarnaast zullen ook veel andere acteurs en actrices die in de serie te zien waren terugkeren. De kans is groot dat, net als in de serie, er ook een aantal cameo’s zullen zijn voor Hollywood-sterren die zichzelf spelen.

Doug Ellin, bedenker van de serie, zal de film regisseren. “There are interesting developments about Ari as a studio head," vertelde Ellin vorig jaar. "And that’s still the first page for me. But foremost is the friendship between the guys who are still hanging out and going to fun parties, and it continues with the same characters.”

Een releasedatum voor de film is nog niet geprikt.



NieuwsFilm

meest populair