Tattoeages Sylvester Stallone bedekken littekens

De acteur had 60 hechtingen bij de opnames van Rocky II en bedekte het litteken.

In zijn nieuwste film Bullet to the Head zijn behoorlijke tatoeages te zien op het lijf van Sylvester Stallone. Waar veel acteurs nepplaatjes laten opplakken voor een dergelijke film, blijkt dat Sly gewoon echte tatoeages heeft. En waarom? Vanwege alle verwondingen die hij heeft opgelopen tijdens het opnemen van de vele actiefilms waarin hij speelt.

De blog Life & Style mocht met Sly praten en hij vertelde tijdens opnames van Rocky II een ader scheurde. Als gevolg daarvan kreeg hij zestig hechtingen en dat zorgde voor een lelijk litteken. Mensen vroegen naar de oorsprong daarvan en dachten dat hij spataderen had en daarom besloot Sly ertoe de littekens te bedekken met een tatoeage van zijn vrouw. Die ontwikkelde zich tot een schedel en later werd het een veel groter kunstwerk.

Ook bij de opnames van The Tomb, waarin Sly samen met Arnold Schwarzenegger te zien zal zijn, liep hij flink wat verwondingen op. Zo lag hij even in het ziekenhuis, en eindigde hij met 70 hechtingen.

”It’s a little memento,” vertelt Sly. “I’ve had both shoulders done, my neck done, two back operations, achilles tendon and now this thing – the peroneal tendon – just ruptured. This is the worst f*cking one ever. I feel like an old athlete. Every time you touch something, it breaks.”



NieuwsFilm

meest populair