Tom Cruise luistert niet meer naar zijn naam

De acteur probeert zich in te leven in zijn nieuwste filmrol.

Hollywood-ster Tom Cruise schijnt zich enigszins vreemd te gedragen op de set van de film All You Need is Kill. Hij luistert niet langer naar zijn eigen naam en weigert te reageren als mensen hem niet bij de naam Cage noemen.

Zijn personage in de film heet namelijk Cage en om zich optimaal in te kunnen leven in de rol vindt Cruise het blijkbaar zinnig om niet meer naar zijn eigen naam te luisteren. ”Het maakt Tom niet uit wat andere mensen daarvan vinden,” vertelde de bron van The Sun.

”Hij is er zo op gericht om zijn rol goed te spelen en heeft deze tactiek ook bij andere rollen toegepast. En omdat hij Tom Cruise is, luistert iedereen naar hem. Hij is een legende voor de cast en crew.”

Misschien heeft het gedrag ook te maken met het feit dat Katie Holmes, wiens relatie met Cruise onlangs eindigde, weer verder probeert te gaan. Holmes wil zich zelfs al op de vrijgezellenmarkt begeven. Wat Cruise betreft zijn er niet zoveel verhalen over zijn liefdesleven, dus wie weet heeft hij er moeite mee weer op gang te komen.



NieuwsFilm

meest populair