Vier posters actiefilm 'Olympus Has Fallen'

Een brandende witte vlag, Morgan Freeman, Aaron Eckhart en Gerard Butler.

Er zijn vier nieuwe posters vrijgegeven van de film Olympus Has Fallen. Op de posters vinden we de drie belangrijkste personages en de belangrijkste locatie van de film. De personages zijn Mike Banning (Gerard Butler), de President van de Verenigde Staten (Aaron Eckhart) en Martin Trumbull (Morgan Freeman).

In de film nemen Noord-Koreaanse commando's het Witte Huis over en gijzelen ze de president en zijn staf. Toevallig bevindt zich op dat moment ook Secret Service Agent Mike Banning (Butler) zich in het Witte Huis. Hij faalde er ooit in de presidentiële familie te redden, maar krijgt nu dus de kans om niet alleen het Witte Huis, maar ook zijn eer te redden.

Olympus Has Fallen, dat geregisseerd is door Antoine Fuqua op basis van een scenario van Creighton Rothenberger en Katrin Benedikt, is in concurrentie met White House Down gemaakt, waarin het Witte Huis ook overgenomen wordt door terroristen. Deze film won de strijd, want Olympus Has Fallen draait vanaf 9 mei in de bioscopen, terwijl White House Down vanaf 12 september pas te zien is.

[/url] [url=http://cdn.filmtotaal.nl/images/newscontent/aaee64a.jpg]


NieuwsFilm

meest populair