Miss Piggy gaat trouwen in ‘The Muppets… Again!’

Zal het ook daadwerkelijk Kermit zijn die een ring om haar vinger schuift?

In James Bobins The Muppets… Again! gaan Kermit en zijn vrienden de hele wereld over, maar schijnbaar is er ook ruimte voor romantiek. Volgens crewlid Eve Stewart gaat Miss Piggy trouwen en dit zal op grootste wijze plaatsvinden op een beroemde plek in Europa. Na haar BAFTA winst voor Les Misérables ging Stewart tegenover de BBC in op de sequel.

I’m now at Pinewood doing the Muppet show, and today has been one of the best days of my life, designing Miss Piggy’s wedding at the Tower of London.

Op de eerste foto's van de film zagen we al dat Piggy een enorme ring om haar vinger heeft, dus een echte verrassing is het niet. Haar tumultueuze liefdesleven speelde ook een belangrijke rol in The Muppets (2011), met als dieptepunt dat Kermit haar voor het altaar afwees. Maar nu lijkt het erop dat Piggy haar zin krijgt, hoewel natuurlijk nog niet duidelijk is met wie ze zal gaan trouwen. Je weet het nooit met de Muppets.

Naast de Muppets zijn er rollen voor o.a. Ricky Gervais, Tina Fey en Ty Burrell. The Muppets… Again! komt uit op 21 maart 2014.



NieuwsFilm

meest populair