Eerste clip Disney/Pixars 'Monsters University'

Mike & Sully werken samen om een varken te vangen.

Kregen we gisteren nog de eerste volledige trailer voorgeschoteld, vandaag staat de eerste clip van Disney/Pixars Monsters University online. Deze werd gisteravond in de Verenigde Staten tijdens de late night show van Jimmy Fallon vertoond. Helaas kunnen we niet enkel de clip online zetten. In plaats daarvan kun je hieronder het volledige segment van de show zien, waarin John Goodman (die de stem van Sulley inspreekt) de clip presenteert.

Mocht je geen zin hebben om eerst dat gedeelte te bekijken, raden we je aan te skippen naar 2:10. In de clip zien we hoe Mike (Billy Chrystal) en Sulley (Goodman) samenwerken om een varken te vangen. Een typisch gevalletje roommate bonding dus.


De film speelt zich tien jaar voor de gebeurtenissen in Monsters, Inc. af. De achttienjarige James P. "Sulley" Sullivan en de zeventienjarige Michael "Mike" Wazowski ontmoeten elkaar op de universiteit. In eerste instantie zijn de twee rivalen van elkaar, maar langzaam groeien de twee naar elkaar toe, om de beste vrienden te worden die we zagen in Monsters, Inc..

Hoe dat allemaal gebeurt? Dat valt vanaf 10 juli in de bioscopen te zien. Hieronder nogmaals de trailer van de film.



NieuwsFilm

meest populair