Teaser trailer voor 'Mortal Kombat: Legacy 2'

Het vervolg op de succesvolle webserie uit 2011.

Het tweede seizoen van de succesvolle webserie Mortal Kombat: Legacy zal binnenkort voor iedereen te zien zijn. Vandaag hebben Machinima en Warner Bros. Digital Distribution een teaser trailer online gezet om ons alvast een voorproefje te geven van wat we kunnen verwachten.

Het eerste seizoen van Mortal Kombat: Legacy was een van de meest bekeken webseries van 2011 met meer dan 60 miljoen views op Machinima. In het tweede seizoen zien we onder andere Liu Kang, Ermac, Kenshi, Kung Lao, Kuai Lang, Stryker, Kitana, Mileena, Johnny Cage, Scorpion en Sub Zero. Ook komen we meer te weten over de geschiedenis van Raiden en zijn strijd tegen de duistere krachten van Outworld.

De cast van het tweede seizoen bestaat uit televisie- en filmacteurs zoals Harry Shum, Jr.. (Glee) als Kuai Lang, Casper van Dien (Starship Troopers) als Johnny Cage, Brian Tee (The Wolverine) als Kung Lao en als grote verrassing een terugkeer van Cary Tagawa (uit de originele Mortal Kombat-film) als de gemene tovenaar Shang Tsung.



NieuwsFilm

meest populair