Brendan Fraser kan de alimentatie niet meer betalen

Voor Hollywood-begrippen is de acteur praktisch blut.

De Mummy-films maakten dat hij een van de best betaalde acteurs van de wereld werd, maar Brendan Fraser stelt nu dat hij sindsdien nooit meer veel geld verdiend heeft met nieuwe films. Daarom kan hij naar eigen zeggen dat alimentatie niet meer betalen.

Zijn ex-vrouw, Afton Smith, gelooft hem niet en claimt dat hij nog negen miljoen dollar verborgen houdt. Die miljoenen zou hij verdient hebben met nieuwe filmcontracten die hij gesloten heeft sinds hun scheiding in februari 2009.

De beschuldiging van Smith komt na een rechtszaak die Fraser begonnen is om te proberen de alimentatie die hij jaarlijks moet betalen, van 900.000 dollar, omlaag te brengen. Hij vertelt dat hij niet meer genoeg geld verdient om dat bedrag te rechtvaardigen.

In 2009 maakte Fraser tijdens de scheiding nog de bizarre claim dat hij verwachtte niets meer te verdienen als acteur na zijn werk in drie Mummy-films, Journey to the Center of the Earth en George of the Jungle. Dat baseerde hij op het feit dat er toen nog geen deals gemaakt waren voor nieuwe films.

De kans lijkt klein dat Fraser gelijk zal krijgen. Volgens de advocaat van ex-vrouw Afton Smith heeft Fraser nog minstens 24,7 miljoen dollar op de bank staan en komen er nog enkele nieuwe films aan in de toekomst. Volgende week wordt het proces vervolgd.



NieuwsFilm

meest populair