Video

Trailer 'The Bling Ring'

De nieuwe film van Sofia Coppola en met Emma Watson

door Bram de Groot op 11.03.2013 om 08:00 in Video
Hieronder zie je de eerste trailer van de film The Bling Ring van regisseur Sofia Coppola, bekend van Lost in Translation (2003) en Somewhere (2010). In haar nieuwste film zoomt de dochter van regisseur Francis Ford Coppola in op het waargebeurde verhaal van een groep tieners die tussen oktober 2008 en augustus 2009 de huizen van een aantal rijke, bekende Amerikanen leegroofden. Onder meer Paris Hilton, Orlando Bloom en Lindsay Lohen waren slachtoffer van de bende.

Hoofdrollen worden ingevuld door onder meer Emma Watson, Kirsten Dunst en Leslie Mann. Vanaf 30 november in de Nederlandse bioscoop.


7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Arteron

Avatar

Beetje erg rommelige, onduidelijke trailer. Misschien is dat juist de bedoeling. Wel leuk om Emma Watson eens te zien in een minder brave rol haha.

Jonathancrane

Avatar

Arteron "Beetje erg rommelige, onduidelijke trailer. Misschien is dat juist de bedoeling. Wel leuk om Emma Watson eens te zien in een minder brave rol haha."


Wat betekent ''Beetje Erg Rommelig'' :P

De trailer verteld niet veel, maar het lijkt me erg interessant om te zien hoe Watson na het uitmuntende ''Perks'' het doet hierin.

h0bb1t

Avatar

DuckFace: The Movie.
Smiley face

Fincher

Avatar

Elke keer als ik een trailer wil starten en ik krijg die Colgate spot (die je niet kunt stoppen of het geluid uit kunt zetten) heb ik weer spijt dat ik niet gewoon op Youtube ben gaan kijken..

Dit is trouwens geen trailer, maar een in elkaar geplakte promo teaser. Linksonder staan nog de reelcodes in beeld, dit komt zo uit de camera en is geen officieel materiaal zo te zien. Maar Sofia Coppola = altijd interessant!

Angelater

Avatar

Fincher "Elke keer als ik een trailer wil starten en ik krijg die Colgate spot (die je niet kunt stoppen of het geluid uit kunt zetten) heb ik weer spijt dat ik niet gewoon op Youtube ben gaan kijken."


Lang leve AdBlock op Google Chrome :E

Jonathancrane

Avatar

Angelater "Lang leve AdBlock op Google Chrome :E"


Ik ben redelijk handicap met internet, waar zit Adblock op Chrome dan, want ik wordt ook krankzinnig van die klere ADS !

Angelater

Avatar

Jonathancrane "Ik ben redelijk handicap met internet, waar zit Adblock op Chrome dan, want ik wordt ook krankzinnig van die klere ADS !"


Alsjeblieft, gratis en al!

Gewoon klikken op 'toevoegen aan chrome' en dan zou je er moeten zijn.

Het zou moeten werken! Succes.

NieuwsFilm

meest populair