Gwyneth Paltrow had miskraam

En ze wil een derde kind, denkt ze.

Voor het eerst heet actrice Gwyneth Paltrow gesproken over een miskraam die ze had. In een emotioneel interview met The Mail vertelde de actrice dat ze nog altijd graag een derde kind wil.

”Mijn kinderen vinden dat ik een baby moet krijgen,” vertelde ze. ”En je weet maar nooit, ik zou er best nog een willen. Ik mis mijn derde. Ik denk erover na.”

De 40-jarige actrice heeft twee kinderen met Coldplay-voorman Chris Martin. ”Ik had een zeer slechte ervaring toen ik zwanger was van mijn derde kind. Het ging niet goed en ik kwam bijna om het leven. Dus ik denk: ‘moeten we het nog een keer proberen?’”

Paltrow, die niet onthulde wanneer de miskraam plaatsvond, prees haar echtgenoot. ”Weten dat je kinderen hebt met zo’n goede man haalt zoveel druk van je schouders. We voelen ons allebei betrokken en maken alle beslissingen samen,” vertelde de actrice.

Vorige week kwam Paltrow overigens nog in opspraak toen bleek dat haar kinderen een strikt dieet volgen. ”Soms als mijn familie geen pasta, brood of witte rijst eet, blijven we achter met een specifieke honger die uit dit gebrek voortkomt.”



NieuwsFilm

meest populair