Jennifer Garner koopt haar kinderen om

Ze geeft toe aan de chantage - zodat ze maar zonnebrandolie dragen.

Ervoor zorgen dat je kinderen genoeg zonnebrandcrème dragen is natuurlijk geen eenvoudige taak, maar het is wel belangrijk. Actrice Jennifer Garner (moeder van drie kinderen) vertelt dat ze er niet boven staat om haar kinderen om te kopen.

”Natuurlijk is het een gevecht!” vertelde de actrice toen haar gevraagd werd of ze het moeilijk vond haar kinderen zonnebrandcrème op te doen. ”De kinderen vinden het niet leuk om ingesmeerd te worden, vooral op een bepaalde leeftijd. Als je kinderen hebt die het leuk vinden om zonnebrandolie op te krijgen, hallelujah!”

Garner zorgt er desondanks voor dat haar kinderen genoeg crème dragen. Dochtertjes Violet (7) en Seraphina (4) en zoontje Samuel (1) worden welingelicht op dit gebied. ”We praten over een gezonde huid, en ze weten dat ze zonnebrandolie moeten dragen,” vertelt de echtgenote van Ben Affleck. ”Als iemand het vergeet zeggen ze: ‘hey, ben je nou vergeten mij in te smeren?’”

De heilige kindjes van de actrice zien het ondanks die ogenschijnlijke volwassenheid toch niet altijd zitten om ingesmeerd te worden. En dus koopt Garner ze wel eens met flinke rijkdom om. ”Ik weet dat het verschrikkelijk is – en dat ik toegeef aan chantage – maar soms geef ik ze een M&M zodat ze zich laten insmeren. Ik heb ook ooit een stickerkaart gehad. Ik doe wat nodig is – het moet gewoon gebeuren.”



NieuwsFilm

meest populair