Rechtszaak tegen Lindsay Lohan begonnen

Wordt ze veroordeeld tot 90 dagen cel?

Het zat er al langer aan te komen, maar nu is het dan daadwerkelijk het geval. De rechtszaak tegen Lindsay Lohan is van start gegaan en meteen had ze een slechte start. Haar advocaat Mark Heller en haar vader waren meer dan op tijd voor het begin van de zaak, maar Lohan zelf niet...

De actrice besloot om met een privévliegtuig naar het vliegveld te gaan, maar omdat ze niet op tijd vertrok, kwam ze uiteindelijk mar liefst 48 minuten te laat aan in de rechtszaal.

De actrice, die gisterenavond nog gespot werd tijdens het uitgaan, droeg een witte jurk toen ze binnenkwam en zag er niet uit alsof ze zin had in het proces. Niet gek natuurlijk... Ze staat immers terecht voor het liegen tegen agenten nadat ze haar Porsche afgelopen juni in de prak reed.

Als de actrice daadwerkelijk veroordeeld wordt, dan heeft ze daarmee de regels van haar voorwaardelijke gevangenisstraf overtreden. Dat zou inhouden dat de actrice ergens tussen de zestig en negentig dagen in de gevangenis mag doorbrengen als straf hiervoor.

Hieronder een foto van haar aankomst.

Foto's verwijderd



NieuwsFilm

meest populair