Algemeen

Around The World Poster

door FilmTotaal op 21.04.2004 om 12:56 in Algemeen
Van de nieuwe film met Jackie Chan, Around the world in 80 days, is een poster verschenen. In de verfilming van het bekende boek van Jules Verne sluit Phileas Fogg (gespeeld door Steve Coogan) een weddenschap af dat hij binnen 80 dagen de wereld rond kan reizen, en hij wordt hierbij vergezeld door Passepartout (Jackie Chan). De film draait vanaf 22 juli in de Nederlandse bioscopen.
4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

gr4ndo_loco

Avatar

Sorry, maar nee dank u. Het verhaal kennen we allemaal wel met Phileas Fogg en consorte...maar om daar nu Jackie Chan bij te stoppen en denken dat het wel goed komt...nee. Gisteren nog eens The Tuxedo gekeken, maar dát is me toch een verspilling van film, die alleeen het kjiken ENIGZINS waard kon blijven door wat 'vrouwelijk' (maar slecht acterend) schoon.

Kenji

Avatar

Dit is nú al een film die je niet mag missen: the Governator speelt er een rolletje in (al was hij toen nog geen Governator)!!!! T+)

hermit elephant

Avatar

Bolo "Dit is nú al een film die je niet mag missen: the Governator speelt er een rolletje in (al was hij toen nog geen Governator)!!!! T+)"

Dit bedoel je serieus als aanbeveling?

Kenji

Avatar

hermit elephant "Dit bedoel je serieus als aanbeveling?"

Waarom niet?

Aan allen: kijken deze film, dikke aanrader!! [rating 5] :E

NieuwsFilm

meest populair