Video

Nieuwe trailer 'Epic' zoomt in op flinke stemmencast

Onder meer Beyoncé, Colin Farrell, Amanda Seyfried en Pitbull hebben een bijdrage.

door Bram de Groot op 22.03.2013 om 22:58 in Video
Op iTunes Movie Trailers is een nieuwe trailer opgedoken van de animatiefilm Epic van regisseur Chris Wedge (Ice Age, 2002 en Robots, 2005). De trailer zoomt vooral in op de uitgebreide stemmencast, die bestaat uit onder meer Beyoncé Knowles, Colin Farrell, Josh Hutcherson, Amanda Seyfried, Johnny Knoxville, Aziz Ansari en Pitbull.

Epic gaat over een eeuwig durend gevecht tussen goed en kwaad diep in het bos. Als een meisje op magische wijze naar dit geheime universum wordt getransporteerd, moet ze samenwerken met een uiteenliggende groep personages om hun wereld te redden, evenals onze eigen wereld.

Vanaf 29 mei in de Nederlandse (3D) bioscoop.


10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

KeesjeNL

Avatar

Ik snap nooit echt waarom een animatiefilm een bekende stemmencast nodigt heeft. JUIST bij animatiefilms is het mogelijk om zeer unieke karakters te maken, zonder dat de stemmen je doen denken aan reallife-acteurs...

Frietgezicht

Avatar

Tja,de stem van Beyonce,dan maakt seks in het donker niet uit als het gekreun uit haar muil komt. Verbaast me nog dat niet meer zangers(zangeressen) stemrollen krijgen omdat ze al bekend staan om mooie stem(maar ze krijgen wel rollen in films terwijl ze niet kunnen acteren)

benjamin

Avatar

KeesjeNL "Ik snap nooit echt waarom een animatiefilm een bekende stemmencast nodigt heeft. JUIST bij animatiefilms is het mogelijk om zeer unieke karakters te maken, zonder dat de stemmen je doen denken aan reallife-acteurs..."


Omdat bekende namen volk lokken (denken ze toch). Alleen bij Pixar lijkt de hoeveelheid bekende namen mee te vallen, de andere animatiefilms smijten het liefst gewoon zo veel mogelijk bekende namen in de cast.

movieboy

Avatar

Ik haat het als ik de stemmen herken.. doet mij denken aan de acteur.

Ik heb onlangs Rise of the Guardians gezien en de stem van Chris pine is hard te herkennen en viel een beetje tegen door heen de ganze film.

Decepticon

Avatar

Ik vind dat juist een heel groot pluspunt als er bekende acteurs de stemmen inspreken!!
Ik vind dat juist een hele leuke herkenning, want vaak zijn ze door doorgwinterde fans als ons, idd herkenbaar.
Ik snap niet daar jullie daar wat op tegen hebben, ik vind het mooi als ik acteurs herken in de stemmen.
Acteurs zijn acteurs en willen graag een zo breed mogelijk scala aan genres/projecten ondernemen.

Decepticon

Avatar

Frietgezicht "Tja,de stem van Beyonce,dan maakt seks in het donker niet uit als het gekreun uit haar muil komt. Verbaast me nog dat niet meer zangers(zangeressen) stemrollen krijgen omdat ze al bekend staan om mooie stem(maar ze krijgen wel rollen in films terwijl ze niet kunnen acteren)"
Een mooie zangstem staat juist helemaal niet garant voor een goede acteerstem, daarvoor moet je toch echt bij acteurs zijn.
Dat zangers en zangeressen wel rollen in films krijgen is natuurlijk dat ze dan gezien worden en dat trekt wel publiek. Ik ben daar ook niet voor, alhoewel Beyonce imo toch echt wel een goede actrice is.

Remco

Avatar

KeesjeNL "Ik snap nooit echt waarom een animatiefilm een bekende stemmencast nodigt heeft. JUIST bij animatiefilms is het mogelijk om zeer unieke karakters te maken, zonder dat de stemmen je doen denken aan reallife-acteurs..."


Helemaal mee eens ,iets wat Pixar vroeger veel deed maar tegenwoordig gaan ze ook meer de commerciële kant uit ipv te kiezen voor de beste stemacteur voor het betreffende karakter. Ik irriteerde me daar ook mateloos aan bij bijvoorbeeld Shark's Tale. Niet alleen was daar ieder karakter een bekende acteur ze leken er ook nog eens allemaal op. Het zou net zoiets zijn als dat ze nu Justin Bieber een rol in een animatiefilm zouden geven alleen maar omdat tie nu heel erg populair is. Er zijn veel cartoons met hele goede voice actors die in het dagelijks leven geen bekende acteurs zijn. Neem de Batman Animated series bijvoorbeeld. Een geweldige serie zonder echt super bekende namen maar alle stemmen passen bij de karakters.

benjamin

Avatar

Remco "Helemaal mee eens ,iets wat Pixar vroeger veel deed maar tegenwoordig gaan ze ook meer de commerciële kant uit ipv te kiezen voor de beste stemacteur voor het betreffende karakter."


Bij Pixar vind ik dat het nog steeds meevalt hoor. Ik vind in ieder geval niet dat het nu erger is. Jij wel?

BlueSky heeft het volgens mij het ergst. Vorig jaar ook al bij Ice Age 4: Nicki Minaj even een stemmetje laten inspreken en dan snel een vrij populaire boysband vragen of ze geen nummertje mogen gebruiken zodat die fans ook komen kijken...

Remco

Avatar

benjamin "Bij Pixar vind ik dat het nog steeds meevalt hoor. Ik vind in ieder geval niet dat het nu erger is. Jij wel?"


Wel minder dan andere animatie studio's maar ze zijn niet meer echt zo origineel en creatief bezig als met vroegere projecten. Bedoel Cars 2, prequel voor Monsters inc of Planes wat gewoon een directe kopie is van cars alleen dan met vliegtuigen. Pixar stond altijd bekend om zijn originaliteit. Zal wel zijn omdat ze met Disney samen zijn........

benjamin

Avatar

Remco "Wel minder dan andere animatie studio's maar ze zijn niet meer echt zo origineel en creatief bezig als met vroegere projecten. Bedoel Cars 2, prequel voor Monsters inc of Planes wat gewoon een directe kopie is van cars alleen dan met vliegtuigen. Pixar stond altijd bekend om zijn originaliteit. Zal wel zijn omdat ze met Disney samen zijn........"


Ah zo bedoel je. Ik dacht enkel qua sterrencast en daar vind ik ze nog steeds prima bezig.

NieuwsFilm

meest populair