TV-tips voor komende week

Welke films wil je niet gaan missen!

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuze's voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

The Running Man (1987)

Zaterdag 23 maart om 23:00 op RTL7

In 2019 leeft de VS onder een totalitair juk. Politieman Ben Richards weigert aan de slachting van de mensen in een vervallen wijk mee te werken en wordt vervolgens veroordeeld tot deelname aan de tv-spelshow Most Dangerous Game. De kandidaat in dit spel wordt door een stadsjungle achtervolgd door hi-tech jagers. De inzet is, zijn vrijheid of zijn leven.
Bekijk de afbeelding

The Bucket List (2007)

Zondag 24 maart om 20:00 op NET5
Regie: Rob Reiner

Miljonair Edward Cole (Jack Nicholson) en arbeider Carter Chambers (Morgan Freeman) ontmoeten elkaar op een speciale kanker-afdeling in een ziekenhuis. Beide mannen zijn terminaal ziek en hebben niet lang meer te gaan. Toch hebben ze beide nog genoeg dingen die ze willen gaan doen. Op een dag besluit het oude tweetal om uit het ziekenhuis te ontsnappen om de lijstjes met dingen die ze ooit nog hadden willen doen te gaan uitvoeren.
Bekijk de afbeelding

The Proposal (2009)

Maandag 25 maart om 20:30 op SBS6

De invloedrijke redactrice Margaret dreigt uitgezet te worden naar haar vaderland Canada. Om dit te voorkomen dwingt ze haar niets vermoedende en komische assistent Andrew om zich met haar te verloven, terwijl ze hem al jarenlang het leven zuur maakt. Hij gaat akkoord met de verloving maar tegen een paar persoonlijke voorwaarden. Het onwaarschijnlijke stel reist af naar Alaska om de eigenzinnige familie van Andrew te ontmoeten. Het zelfbeheerste stadsmeisje komt dan in de ene komische situatie na de andere terecht, waarin ze zich als een vis op het droge voelt. Met een onvoorbereid huwelijk in het vooruitzicht en de vreemdelingenautoriteiten op de hielen, beloven Margaret en Andrew met enige aarzeling zich aan het plan te houden. Ongeacht de angstvallige gevolgen...
Bekijk de afbeelding

Moneyball (2011)

Dinsdag 26 maart om 20:30 op RTL7

Moneyball gaat over de baseball manager Billy Beane van Oakland A's. De man bracht zijn team samen enkel op basis van computeranalyses.
Bekijk de afbeelding

Machete (2010)

Woensdag 27 maart om 22:30 op RTL7

Machete (Danny Trejo) is een losgeslagen voormalige "Mexican Federale" die zijn naam ruimschoots verdient heeft met het hanteren van kapmessen. Nu zoekt hij werk in Amerika nadat hij gebruikt is door de Mexicaanse drugslord Torrez (Steven Seagal). Machete twijfelt dan ook niet lang over een klus om de corrupte senator McLaughlin (Robert De Niro) om te leggen. Maar als blijkt dat hij weer in een val is getrapt moet hij opnieuw op de vlucht. Tot hij bedenkt dat het genoeg geweest is en hulp inroept om een genadeloze wraakactie op te zetten. Die krijgt hij van een stel outlaws, waaronder de bikkelharde Luz (Michelle Rodriguez), de anders zo brave douanebeambte Sartana (Jessica Alba), de gewapende priester Benito del Toro (Cheech Marin) en zelfs April (Lindsey Lohan), de dochter van zijn grote vijand. Om hen heen groeit een klein leger aan illegalen totdat de jacht geopend kan worden op iedereen die hem ooit dwars zat. They just f*cked with the wrong Mexican!
Bekijk de afbeelding

Project Nim (2011)

Donderdag 28 maart om 23:10 op Canvas

Regisseur James Marsh vertelt in deze documentaire het verhaal van de chimpansee Nim. In 1974 wordt Nim, twee weken oud, opgenomen in een soort van hippie-achtige gemeenschap van onderzoekers en docenten die enthousiast aan het werk gaan met Nim Chimpsky. Hij wordt opgevoed als ware het een kind. Deze documentaire begint bij het idee van psycholoog Herb Terrace om de cognitieve eigenschappen van een chimpansee te onderzoeken. Om uit te vinden wat een chimpansee zou kunnen denken, is het experiment ontstaan om een chimpansee taal te leren gebruiken.
Bekijk de afbeelding

Hero (2002)

Vrijdag 29 maart om 22:05 op Canvas

2000 jaar geleden was China opgedeeld in zeven koninkrijken. De Keizer van de Qin-dynastie, de machtigste, besluit ze één voor één te veroveren. Daar hij wordt bedreigd door huurmoordenaars, looft hij een premie uit aan degene die ze doodt.



NieuwsFilm

meest populair