MGM vindt nieuwe regisseur voor 'Death Wish'

Een remake van de actiefilm uit 1974.

MGM heeft een nieuwe regisseur gevonden voor haar remake van de in 1974 verschenen film Death Wish, met als hoofdrolspeler Charles Bronson. In eerste instantie was Joe Carnahan aan het project verbonden als regisseur, maar afgelopen februari besloot hij te stoppen.

De reden daarachter lag in het feit dat de regisseur maar geen hoofdrolspeler kon vinden voor zijn film. Hij had onder anderen Brad Pitt, Will Smith en Bruce Willis benaderd, maar geen van die acteurs wilde de hoofdrol op zich nemen. Dat terwijl het juist de bedoeling van MGM en Carnahan was om een acteur van dat kaliber in de hoofdrol te plaatsen.

Toen Carnahan besloot op te stappen moest MGM dus op zoek naar een nieuwe regisseur en die heeft het gevonden in Gerardo Naranjo, die waarschijnlijk het best bekend is om de Spaanse thriller Miss Bala.

In de film uit 1974 draaide het om Paul Kersey, die wraak besluit te nemen op de moordenaars en verkrachters van zijn vrouw en dochter. Bronson speelde de hoofdrol van deze Kersey. De film kreeg later nog vier vervolgen.

De remake van de film zal gebaseerd worden op een scenario dat van de hand van Carnahan komt.



NieuwsFilm

meest populair