MGM maakt 'Tomb Raider'-reboot

De film zal het pad van de nieuwste game in de franchise volgen.

Begin maart kregen we te horen dat er nog altijd gewerkt werd aan de Tomb Raider-reboot, en nu blijkt dat de film er daadwerkelijk zal gaan komen. Dit waarschijnlijk naar aanleiding van het recente kritische en financiele succes van de nieuwe game in de spellenfranchise.

Uit een bericht van Heat Vision blijkt dat GK Films de film samen met MGM zal gaan maken. Er wordt per direct begonnen met het ontwikkelen van het spel, wat onder leiding van de oprichter van GK Films, Graham King, zal gebeuren.

Er zijn geen aankondigingen gemaakt voor de cast van de film, maar die zullen waarschijnlijk snel volgen. Angelina Jolie was tot nu toe het gezicht van de filmfranchise, maar het is vrij onwaarschijnlijk dat ze de rol van Lara Croft weer op zich zal nemen.

Dit komt omdat de nieuwe film gebaseerd zal worden op het nieuwste spel in de franchise. Dat was ook een soort reboot, die keek naar de oorsprong van Lara Croft. Desondanks is er ook niets aangekondigd over het plot van de nieuwe film.

Bekijk hieronder een trailer van de nieuwste game in de franchise, en laat ons weten of het je wat lijkt om iets soortgelijks in de bioscopen te kunnen zien!



NieuwsFilm

meest populair