bioscoop release

Tomb Raider (2018)

play
  • Avontuur
  • Thriller
  • Actie
  • Fantasy
  • Verenigde Staten
Verenigde Staten

Zeven jaar na de verdwijning van haar vader, heeft de 21-jarige Lara geweigerd de leiding over zijn wereldwijde zakenimperium over te nemen. In plaats daarvan werkt ze nog als fietskoerier in Londen, en studeert ze op de universiteit. Uiteindelijk raakt ze geïnspireerd om de verdwijning van haar vader te onderzoeken en reist ze naar zijn laatst bekende locatie: een tombe op een eiland ergens voor de kust van Japan. Opeens staat er veel op het spel voor Lara, die tegen de keer en enkel bewapend met haar scherpe geest, blinde vertrouwen en inherente koppigheid, moet leren zichzelf voorbij haar grenzen te gaan. Dit terwijl ze naar het onbekende reist. Mocht ze dit gevaarlijke avontuur overleven, zal het haar vormen, en de naam Tomb Raider doen verdienen.

Regie
Roar Uthaug
Cast
Alicia Vikander, Daisy Ridley, Dominic West, Walton Goggins, Daniel Wu, Adrian Collins, Hannah John-Kamen, Alexandre Willaume-Jantzen, Michael Chapman, Kenneth Fok, Helena Holmes, Bernardo Santos, Antonio Aakeel, Leo Ashizawa, Beatrice Stein, Vere Tindale, Conny Stadler, Gintare Beinoraviciute, Rowan Polonski.
Release
15.03.2018
Release NL
15.03.2018

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

alle artikelen (38)

Tomb Raider Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

FOTOPOSTERS & MOVIESTILLS

Tomb Raider

acties