Regisseert Clint Eastwood de musical 'Jersey Boys'?

Jon Favreau blijkt ondertussen de hoop op het project opgegeven te hebben.

Het lijkt erop dat Clint Eastwood het musicalvirus te pakken heeft. De filmmaker probeert al enige jaren een ander project gemaakt te krijgen, maar aangezien dat maar niet wil lukken heeft hij zijn zinnen op een ander project gezet.

Het betreft de film Jersey Boys, die een adaptie van de Broadway musical Jersey Boys moet worden. In eerste instantie zou het project geregisseerd worden door Jon Favreau, maar blijkbaar is Favreau gestopt met het project.

Dat ligt waarschijnlijk aan de moeizame ontwikkeling van de film. In eerste instantie zouden afgelopen januari de opnames van start gaan, maar in november besloot Warner Bros. te stoppen met het project. GK Films nam de productie van de film over, maar sindsdien is er niets meer over Jersey Boys naar buiten gebracht.

Volgens de berichten is Eastwood nog niet officieel aan het project verbonden, maar onderhandelt hij op dit moment met GK Films om plaats te mogen nemen op de regiestoel. Gevolg daarvan is ook dat Warner weer interesse heeft in het project. Dat verhaal komt weer voort uit het feit dat de studio de meerderheid van Eastwoods projecten van financiële middelen voorzien heeft de afgelopen jaren.

De enorm succesvolle musical Jersey Boys volgt het verhaal van Frankie Valli en de band The Four Seasons. De band was een immens succes in de Verenigde Staten in de jaren zestig. De bandleden schreven hun eigen nummers, maakten daar zelf de muziek bij en verkochten uiteindelijk 175 miljoen platen wereldwijd, en dat nog voordat de bandleden dertig werden.

Er is nog geen nieuwe releasedatum geprikt.



NieuwsFilm

meest populair