Opnames 'Captain America: The Winter Soldier' van start

Daarnaast een synopsis en een eerste foto van de film.

Marvel heeft bekend gemaakt dat de opnames van Joe en Anthony Russo’s Captain America: The Winter Soldier van start zijn gegaan. Er zijn nog maar een paar details bekend over de film, maar in het persbericht vermeldde Marvel een eerste synopsis.

Captain America: The Winter Soldier gaat verder waar Marvels The Avengers eindigde. Steve Rogers (Chris Evans) worstelt met zijn rol in de modern wereld en gaat samenwerken met Natasha Romanoff (Scarlett Johansson), ook bekend als Black Widow, om een krachtige en mysterieuze vijand in het hedendaagse Washington D.C. aan te pakken.

Dat is veel nieuwe informatie, waaronder de grote rol voor Black Widow. Ook de setting is dus eindelijk bekend, al weten we dat er flashbacks naar de Tweede Wereldoorlog te zien zullen zijn in de film. Daarnaast weten we dat de ‘mysterieuze vijand’ niemand minder is dan Winter Soldier, ofwel Bucky Barnes (Sebastian Stan).

Het persbericht bevestigde verder dat Hayley Atwell terug zal keren om de rol van Peggy Carter te spelen. Andere rollen zijn weggelegd voor Anthony Mackie, Cobie Smulders, Georges St-Pierre, Toby Jones, Emily VanCamp, Maximiliano Hernández, en Samuel L. Jackson.

Captain America: The Winter Soldier draait vanaf 4 april 2014 in de Nederlandse bioscopen. Bekijk hieronder ook de eerste foto van de film.

[url=http://cdn.filmtotaal.nl/images/newscontent/a9d2e10.jpg][/url]



NieuwsFilm

meest populair