Video

Eerste clip Michael Bays 'Pain & Gain'

Een medisch onderzoek door de actrice Rebel Wilson...

door Jim Pedd op 10.04.2013 om 17:22 in Video
HZou jij medisch advies willen van Rebel Wilson? Dat is precies wat met Anthony Mackie gebeurt in de eerste clip van Michael Bay’s aankomende film Pain & Gain. In de clip zien we hoe een zuster (Wilson) iemand helpt die teveel steroïden in zijn lijf geïnjecteerd heeft.

Pain & Gain is de goedkoopste film die Michael Bay sinds Bad Boys (1995) maakte. De film kostte een kleine twintig miljoen dollar, en is het waargebeurde verhaal van een groep bodybuilders die verwikkeld raken in de duistere praktijken van de onderwereld van Florida.

De hoofdrollen in deze film zijn voor Mark Wahlberg en Dwayne Johnson, zoals wel uit de onderstaande poster blijkt. Andere rollen zijn er voor Ed Harris, Rob Corddry, Tony Shalhoub, Bar Paly, Ken Jeong en Yolanthe Cabau.

De film draait vanaf 5 september in de bioscopen.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Het advies wat ze op eind geeft, zou ik wel van Rebel Wilson willen krijgen hoor, heb ik totaal geen problemen mee. ;)
En ik hou wel van een chubby met dikke tieten. Vrouwen met wat meer 'vlees op de botten' doen vaak ook wel wat meer effort in de bedroom. ;)

Goov25

Avatar

"onderstaande poster"?

dawgrule

Avatar

Hoe kan het eigenlijk dat deze film zo goedkoop is? Je zou denken dat met zulke acteurs je wel een beetje een behoorlijke film kunt verwachten.

hania99

Avatar

Jolanthe is er zeker weer uitgeknipt net als bij haar andere projecten.

Decepticon

Avatar

dawgrule "Hoe kan het eigenlijk dat deze film zo goedkoop is? Je zou denken dat met zulke acteurs je wel een beetje een behoorlijke film kunt verwachten."
Niet alle misdaad/actiefilms hoeven een mega budget te hebben. Deze film zal minimale VFX aan CGI hebben.
Filmmakers en acteurs zijn ook echt wel bereid om voor een minder salaris te werken.
Ze kijken naar scripts en met welke mensen ze kunnen komen werken, welke zijn/haar carriere ook goed kan doen.
De acteurs laten hun managers naar dit soort criteria kijken en de managers zullen door de studio en/of regisseur benaderd worden.
Als ze zien dat er grote namen en bekende en goede mensen aan zo'n meewerken, zullen ze bereid zijn een kleinere gage te ontvangen.

Ook in filmland geld, wie het kleine niet eert, is het grote niet weert. Acteurs zullen ook rollen in kleine goedkope(re) producties aan moeten nemen, als je gevraagd wil worden voor grote(re) producties.
Om respect te verdienen en te laten zien, dat ze niet alleen voor big bucks gaan.

horizon

Avatar

hania99 "Jolanthe is er zeker weer uitgeknipt net als bij haar andere projecten."

http://www.nu.nl/film/3394848/yolanthe-sneijder-cabau-haalt-toch-eindmontage-pain--gain.html

benjamin

Avatar

dawgrule "Hoe kan het eigenlijk dat deze film zo goedkoop is? Je zou denken dat met zulke acteurs je wel een beetje een behoorlijke film kunt verwachten."


Gewoon een vraag, maar als jij goedkoop zegt bedoel je dan gewoon dat het een klein budget was? Want in dat geval, simpel, omdat het budget niet groter hoeft te zijn. Bay laat deze keer de explosies duidelijk thuis en gaat voor iets met minder middelen. En laat ons eerlijk zijn, een kleiner budget heb je rapper terug verdiend.

Als je bedoelt dat het er té goedkoop uitziet, wel, heb ik geen antwoord, want dat vind ik gewoon niet.

dawgrule

Avatar

benjamin "Gewoon een vraag, maar als jij goedkoop zegt bedoel je dan gewoon dat het een klein budget was? Want in dat geval, simpel, omdat het budget niet groter hoeft te zijn. Bay laat deze keer de explosies duidelijk thuis en gaat voor iets met minder middelen. En laat ons eerlijk zijn, een kleiner budget heb je rapper terug verdiend.

Als je bedoelt dat het er té goedkoop uitziet, wel, heb ik geen antwoord, want dat vind ik gewoon niet."


Ik gebruikte gewoon de woorden uit het artikel. Ik vind het er zeker niet goedkoop uitzien, in tegendeel zelf. Maar omdat in het artikel stond dat dit de 'goedkoopste film sinds badboys' is, maakte ik eruit op dat dit gewoon een filmpje is om snel geld mee te verdienen, en het verbaasde mij dat er dan 2 van zulke grote (letterlijk en figuurlijk) acteurs meedoen. Maar dit betekend uiteraard niet dat het slecht hoeft te zijn... maar we wachten wel af :P

NieuwsFilm

meest populair