Algemeen

Prachtposter voor 'Only God Forgives'

Een kunstzinnig stukje promotiemateriaal voor de nieuwe samenwerking tussen regisseur Nicolas Winding Refn en Ryan Gosling (Drive, 2011).

door Jan-Peter Rook op 18.04.2013 om 11:26 in Algemeen
Hieronder vind je een nieuwe poster van de film Only God Forgives, de tweede samenwerking tussen regisseur Nicolas Winding Refn en Ryan Gosling, het duo achter het indrukwekkende Drive (2011). Verder zijn er rollen voor Kristin Scott Thomas en Tom Burke.

In Only God Forgives speelt Gosling de gerespecteerde Britse misdadiger Julien. Hij woont in Bangkok en runt daar samen met zijn broer Billy (Burke) een Thaise boksschool. Deze fungeert als dekmantel voor hun drugshandel richting Europa. De handel is succesvol, totdat Billy wordt vermoord. Als zijn moeder Jenna (Thomas) naar Bangkok komt, breekt de hel los. Zij dwingt Julian om de dood van zijn broer te wreken.

De film draait vanaf 13 juni 2013 in de bioscopen.
En nog eens de trailer:


5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

YadMedia

Avatar

Nou... Het valt wel mee met de poster. Iets beter dan de normale posters maar is wel super kitch.

Timothy

Avatar

Slogan eraf (en liefst ook de namen) en ik zou deze een prominente plaats in mijn huis geven. Prachtige poster! En natuurlijk is het kitsch, dat is in dit geval ook net de charme.

Ereptile

Avatar

K vind het een mooie poster Smiley face

Ed Crane

Avatar

YadMedia "Nou... Het valt wel mee met de poster. Iets beter dan de normale posters maar is wel super kitch."


Haha, ik wíst gewoon dat de eerste reactie bij dit bericht zou gaan over dat de filmposter tóch niet zo bijzonder zou zijn :+ Vind de poster wel leuk, ikzelf vind dan weer dat het wel meevalt met de indrukwekkendheid van Drive. Ieder zo z'n tegenvallingen

NieuwsFilm

meest populair