DVD releases week 16

Met deze week de release van 'The Hobbit: An Unexpected Journey'.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012)


The Hobbit films vertellen het verhaal over de simpele hobbit Bilbo Balings, die een rustig leventje leidt in de Gouw in Midden-aarde. Zijn gemakkelijke bestaan komt echter abrupt ten einde wanneer op een dag de tovenaar Gandalf op zijn deur klopt en een groep dwergen meebrengt. Zij weten Bilbo te overtuigen om een tocht te ondernemen waarbij hij oog in oog zal komen te staan met de draak Smaug, die lang geleden een schat heeft gestolen van de Dwergen. De enorme gevaren die een dergelijke toch met zich meebrengt, zijn de onervaren Bilbo echter onbekend. Voor hij het weet, is hij op avontuur en komt hij in aanraking met trollen, wolven, reusachtige spinnen, aardmannen en niet te vergeten de draak Smaug zelf.
Bekijk de afbeelding

Hotel Transylvania (2012)


In de 3D animatiefilm is de alom bekende Dracula een overbezorgde vader die continu waakt over de veiligheid van zijn dochter Mavis. Dracula waarschuwt haar voor de vreselijke gevaren buiten zijn huis en besluit vervolgens een luxe verblijfplaats te openen waar monsters heen kunnen gaan zonder bang te hoeven zijn voor mensen. Maar dan checkt er plotseling een doodnormale kerel genaamd Jonathan in en deze ziet Dracula's dochter wel zitten.
Bekijk de afbeelding

Pepperminta (2009)


Het meisje Pepperminta probeert zoals haar oma vertelde, zonder angst te leven en wil de wereld hiervan redden. Deze manier van leven maakt haar anders dan de meeste andere kinderen van haar leeftijd. Pepperminta begeeft zich vanuit de paradijselijke omgeving van de Homo Sapiens, naar de lege aarde...
Bekijk de afbeelding

The Perks of Being a Wallflower (2012)


Charlie (Logan Lerman) is een teruggetrokken, impopulaire tiener en zijn sociaal onaangepaste karakter zorgt ervoor dat hij een muurbloempje blijft. Hij probeert op zijn eigen manier vat te krijgen op de wereld van dates, familiedrama's, seks en drugs. Gelukkig heeft hij vrienden die hem hier af en toe bij helpen.
Bekijk de afbeelding

Les Misérables (2012)

Regie: Tom Hooper

Les Misérables speelt zich af in het negentiende eeuwse Frankrijk en vertelt het verhaal van ex-gevangene Jean Valjean. Valjean wordt tientallen jaren achtervolgd door de meedogenloze agent Javert na zijn voorwaardelijke vrijlating. Het leven van Valjean verandert voor altijd wanneer hij de zorg op zich neemt van Cosette, de dochter van de alleenstaande moeder Fantine.
Bekijk de afbeelding

House at the End of the Street (2012)


In 'House at the End of the Street' verhuizen een moeder en een dochter naar een andere stad. In de straat van hun nieuwe woning blijkt een gruwelijke dubbelmoord te hebben plaatsgevonden. Als de dochter Elissa bevriend raakt met de enige overlevende, de zoon van het vermoorde stel, blijkt dat het drama nog lang niet voorbij is.
Bekijk de afbeelding

The Words (2012)


The Words gaat over de beroemde schrijver Rory (Cooper) en zijn boek die het verhaal vertelt van een jonge schrijver die op het hoogtepunt van zijn literaire succes ontdekt welke prijs hij moet betalen voor het stelen van iemand anders zijn werk om zo zijn eigen carrière te beginnen.
Bekijk de afbeelding

Nothing But the Truth (2008)

Regie: Rod Lurie

In Washington staat een journaliste een gevangenisstraf te wachten voor het onthullen van de identiteit van een CIA-agente, zonder haar bron te willen noemen. Het leven van zowel de journaliste als de agente wordt op hun kop gezet.
Bekijk de afbeelding

Populaire (2012)


Frankrijk, voorjaar 1958. De 21-jarige, beeldschone Rose Pamphyle is verloofd en lijkt voorbestemd voor een zorgeloos maar oersaai huisvrouwenbestaan. Ze weigert zich hier echter bij neer te leggen en reist af naar het Normandische Lisieux voor een sollicitatiegesprek bij een verzekeringsmaatschappij. Het gesprek met de knappe manager Louis Échard verloopt dramatisch, totdat Rose laat zien dat ze ongelooflijk snel kan typen. Louis houdt wel van een uitdaging en belooft haar de baan op één voorwaarde: dat Rose mee doet aan typewedstrijden en dat hij haar coach mag zijn. Onder Louis' bezielende begeleiding moet Rose de allersnelste typiste ter wereld worden. De gedeelde liefde voor competitiviteit blijkt echter in de praktijk moeilijk samen te gaan met de liefde voor elkaar...
Bekijk de afbeelding

Romeos (2011)


De knappe 20-jarige Lucas verhuist naar de grote stad. Gevuld met enthousiasme voor dit nieuwe leven, ontmoet hij de macho Fabio, die alles wat deze wil worden lijkt te kunnen realiseren. De twee voelen zich tot elkaar aangetrokken, maar de vraag is hoeveel zij op het spel willen zetten voor hun gevoelens.
Bekijk de afbeelding

Cheerful Weather for the Wedding (2012)


Een jonge vrouw verbergt zich tijdens haar huwelijksdag op de zolder van haar ouderlijk huis. Ze is bang dat ze de verkeerde man zal trouwen, die ondertussen steeds banger wordt.
Bekijk de afbeelding

Yossi (2012)

Regie: Eytan Fox

Yossi is homo maar is nog niet uit de kast gekomen. Hij is arts en leeft een eenzaam bestaan in Tel Aviv. Zijn rustige leven verandert plots wanneer een vrouw van middelbare leeftijd uit zijn verleden zijn onderzoekskamer binnen komt lopen. Het korte maar emotionele weerzien schrikt Yossi genoeg af om spontaan Tel Aviv te verlaten. Op de eenzame wegen in het zuiden van Israël zorgt een ontmoeting met een groep gezellige soldaten ervoor dat Yossi wenst te ontwaken uit zijn emotionele leven.
Bekijk de afbeelding

Wunderkinder (2011)


Poltava, in de Oekraïne,1941. Abrascha en Larissa worden gevierd als wonderkinderen van de klassieke muziek. Zij spelen in grote concertzalen in heel Rusland voor de partij en Stalin. Hanna, dochter van de Duitse brouwer Max Reich en zijn vrouw Helga, is zelf een een begaafde violiste. Ze vraagt aan haar vader om les te krijgen samen met de Russische wonderkinderen. Larissa en Abrascha zijn eerst nog een beetje terughoudend. Maar als hun lerares, Irina Salmonowa, toestemt om ook Hanna te onderwijzen, ontstaat er tussen hen een diepe vriendschap die door de Duitse aanval op Rusland zwaar op de proef wordt gesteld.
Bekijk de afbeelding

Breaking the Girls (2012)


Twee aantrekkelijke studenten - de onschuldige en wetenschappelijke Sara en de manipulatieve en sexy Alex - worden meer dan vrienden als ze een pact sluiten om elkaars aartsvijand te doden. Maar Alex grijpt al snel de overhand en Sara ontdekt dat ze wordt opgezet voor moord.



NieuwsFilm

meest populair