Video

Twee trailers 'Only God Forgives'

De opvolger van 'Drive' schuwt het geweld wederom niet.

door Bram de Groot op 19.04.2013 om 08:00 in Video
Nadat we gisteren al een opvallende poster voorbij zagen komen van de film Only God Forgives, kan hieronder twee trailers worden bekeken van de misdaadthriller/-drama van regisseur Nicolas Winding Refn (Drive, 2011), die wederom acteur Ryan Gosling in de hoofdrol heeft geplaatst.

Andere rollen zijn voor Kristin Scott Thomas, Yayaying en Vithaya Pansringarm. Vanaf 13 juni in de Nederlandse bioscoop.


In Only God Forgives speelt Gosling de gerespecteerde Britse misdadiger Julian die in Bangkok woont. Samen met zijn broer Billy runt hij een Thaise boksschool, die als dekmantel fungeert voor hun drugshandel richting Europa. Hun succesvolle handeltje wordt echter bruut verstoord als Billy wordt vermoord. Moeder Jenna, tevens een gevreesde naam in de onderwereld, komt naar Bangkok om de dood van haar zoon met veel geweld te wreken.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

PRIME

Avatar

Vond de eerste trailer toch het mooist, maar ik moet deze zien. Ga ook geen trailers meer kijken want volgens mij is het verhaal niet zo complex, en ik wil niet alles weten..

FilmMaster

Avatar

Ik weet niet wat ik ervan moet vinden,het doet me vrijwel niks.
Het is kwa stijl afwijkend van wat je normaal gesproken tegenkomt in hollywood.
De actie lijkt me goed.Het verhaal zal me niks doen,en daar ga je de mist in.

spacey

Avatar

Damn, dit lijkt me echt een mooie film. Vooral dat het in Bangkok afspeelt is mooi!

NieuwsFilm

meest populair