Casting call voor Marvels 'Guardians of the Galaxy'

Marvel zoekt kale mannen en vrouwen die albino zijn en ledematen verloren hebben.

BleedingCool heft een casting call van Marvels Guardians of the Galaxy weten te bemachtigen. En wat blijkt? De filmstudio zoekt mensen die een ledemaat kwijt zijn geraakt, en albino’s die er wel zin in hebben om een monnik te spelen.

Rollen in de superheldenfilm zijn al weggelegd voor Chris Pratt als Peter Quill (a.k.a. Star-Lord), Dave Batista als Drax the Destroyer en Michael Rooker als Yondu. De film moet op 1 augustus 2014 in première gaan. Hieronder de volledige casting call:

De Kern: Voor de nieuwe Marvel superheldenfilm zoeken we mannen en vrouwen die professionele extra’s zijn. Zij moeten een kerngroep vormen om gedurende de volledige opnames meerdere rollen te spelen.

Op een buitenaardse planeet: De nieuwe superheldenfilm volgt een team van superhelden die de Melkweg beschermen. Het verhaal speelt zich af in de toekomst van een andere dimensie, en we zoeken mannen en vrouwen die ledematen verloren hebben.

Stuntdubbel zijn voor de superheld: Voor de nieuwe Marvel superheldenfilm worden er mannen gezocht die voor een van de hoofdrollen de stuntdubbel wil spelen.

Albinomannen en -vrouwen: Voor de nieuwe Marvel superheldenfilm zoeken we mannen en vrouwen die albino zijn.

Lange buitenaardse wezens: Voor de nieuwe Marvel superheldenfilm zoeken we lange mannen die buitenaardse wezens kunnen spelen.

Gemuteerde soldaten: Voor de nieuwe superheldenfilm zoeken we mannen met stuntervaring om gemuteerde soldaten te spelen.

Kaal zijn: Voor de nieuwe superheldenfilm over een team van superhelden dat de Melkweg beschermt, zoeken we kale mannen en vrouwen.

Kortom: mocht je lang, kaal zijn en een been missen, dan is het misschien leuk om eens contact op te nemen met Marvel. Opvallend in de casting call is het stuk over de ”toekomst van een andere dimensie”. Dat zegt weer iets over de setting van de futuristische film.



NieuwsFilm

meest populair