Johnny Depp in onderhandelingen voor Disneys 'Into the Woods'

Ook Meryl Streep onderhandelt voor een rol.

Variety bericht dat Johnny Depp in onderhandelingen is om zich te voegen bij de adaptie van de Broadway musical Into the Woods. Ook Meryl Streep probeert een rol te bemachtigen bij de verfilming van Disney. Zij wil de boze heks spelen.

Het is verder de bedoeling dat Rob Marshall, die eerder Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides regisseerde, plaats zal nemen op de regiestoel.

De musical draait om een kindloze bakker en zijn vrouw. Zij proberen een vloek die op de familie rust op te heffen door de bossen in te trekken. Daar woont een boze heks die hen vervloekt heeft. Onderweg komen ze Repelsteeltje, Assepoester, Jaak (van de Bonenstaak), Roodkapje en nog tal van andere sprookjesfiguren tegen. Depp zou de rol van de bakker willen spelen.

Dit is overigens de tweede keer dat Depp werkt aan een Stephen Sondheim productie. Eerder deed hij dat in Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street. Dat is tevens de vorige keer dat Depp zijn musicaltalenten ten toon spreidde. De kans is groot dat hij ook in deze film zal zingen.

David Krane (Chicago, Nine) verzorgt de muziek van de film. Het scenario is geschreven door James Lapine, dat hij baseerde op het boek dat hij voor de musical schreef. De muziek van de musical is geschreven door Sondheim.

Als producent is verder John DeLuca aangetrokken. Hij produceerde eerder Marshalls Chicago en Nine.

Er is nog geen begindatum voor de productie geprikt. Een releasedatum is dan ook niet bekend.



NieuwsFilm

meest populair