Charlie Sheen wil nu Amanda Bynes helpen

Na Lindsay Lohan heeft hij dus een nieuw 'project' gevonden.

Nu Charlie Sheen min of meer alles heeft gedaan dat hij kon doen om Lindsay Lohan te helpen, is het natuurlijk tijd voor een nieuw ‘project’. Dat heeft Sheen gevonden in niemand minder dan Amanda Bynes, die met steeds vreemdere berichten in het nieuws komt.

De ster in de televisieserie Anger Management heeft volgens het Amerikaanse tijdschrift Star gezegd er voor haar te willen zijn. ”Hij heeft haar zelfs een gastrol aangeboden in ‘Anger Managament’, mocht ze besluiten weer te gaan acteren.”

Eerder dit jaar bood Sheen zijn hulp aan LiLo aan. Hij leende haar 100.000 dollar om de belastingdienst af te kunnen betalen. Verder vertelde hij recentelijk nog over LiLo, met wie hij in Scary Movie 5 te zien is. ”Ik denk dat ze nu meer gefocust is dan ze vijf, zes maanden geleden was.”

”Er is een reden waarom ik haar help. We vielen allemaal voor dat kleine meisje dat toen absoluut getalenteerd was en een bepaalde uitstraling had. Die uitstraling is er nog steeds. Dat kun je niet uitdoven.”

Bynes kwam onlangs in het nieuws toen ze twee wangpiercings liet zetten. Vervolgens twitterde ze het bericht dat ze graag wil dat rapper Drake haar vagina ‘kapot maakt’.



NieuwsFilm

meest populair