Gerucht: ‘Fantastic Four’ reboot krijgt een donkere Johnny Storm/Human Torch

'Chronicle' ster Michael B. Jordan zou in beeld zijn om het het van oorsprong blanke personage te gaan spelen.

Op enkele voorbeelden na, waaronder Nick Fury, Storm en War Machine, zijn de meeste relevante superhelden over het algemeen blank. Dit geldt ook voor Johnny Storm, oftewel The Human Torch, die in 2005 en 2007 nog werd gespeeld door Chris Evans. Maar nu doet het gerucht de ronde dat het personage in Josh Tranks aankomende Fantastic Four reboot misschien zal worden neergezet door Michael B. Jordan. De donkere acteur was vorig jaar te zien in Chronicle, tevens een film van regisseur Trank.

Gisteren kwam naar buiten dat Allison Williams in beeld is voor de rol van Sue Storm/Invisible Woman. Het lijkt er dus op dat ze op dit moment volop bezig zijn met het zoeken naar de juiste invulling van de rollen. Mochten Williams en Jordan de rollen daadwerkelijk krijgen, dan moeten ze er nog even iets op verzinnen dat hun personages van oorsprong broer en zus zijn.

Op dit moment wordt het script bewerkt door Seth Grahame-Smith, eerder verantwoordelijk voor de scripts van Dark Shadows en Abraham Lincoln: Vampire Hunter. De film moet vanaf 6 maart 2015 in de bioscopen draaien.



NieuwsFilm

meest populair