Ewan McGregor is de slechterik in 'Jane Got a Gun'

Hij vervangt daarmee Bradley Cooper.

Jane Got a Gun heeft de afgelopen maanden flink wat veranderingen ondergaan. Zo besloot de oorspronkelijk beoogde regisseur Lynne Ramsay op de vooravond van de opnames op te stappen, en begon als gevolg daarvan de cast langzaam uit elkaar te vallen.

Het recentste castlid dat besloot op te stappen is Bradley Cooper, die naar verluidt in problemen kwam met zijn opnameschema voor David O. Russels American Hustle. De kans is echter groot dat er ook andere problemen ten grondslag liggen aan zijn vertrek van de film die nu geregisseerd zal worden door Gavin O’Connor.

Hoe dan ook, Ewan McGregor is nu aangetrokken als vervanger van Cooper. Hij zal de leider van een bandietenbende spelen, en is daarmee de slechterik van de film. Ook de man van Jane (Natalie Portman) was actief in de bende, maar hij besloot te stoppen om weer naar huis te kunnen. Daarop besluit Jane om een oude vlam (Joel Edgerton) in te huren, om haar huis te beschermen tegen de bandieten.

De rol van de bandietenleider, die nu dus gespeeld wordt door McGregor, zou oorspronkelijk door Edgerton gespeeld worden. Maar toen Michael Fassbender besloot op te stappen als oude vlam, nam Edgerton de rol over. Op dat moment tekende Jude Law om de bandiet te spelen, maar hij vertrok tegelijkertijd met regisseur Ramsay. Vervolgens werd Cooper aangetrokken om de rol over te nemen, maar hij besloot dus ook verstek te laten gaan.

De film moet ondanks alle problemen in de loop van 2014 uitkomen.

NieuwsFilm

meest populair