Benicio Del Toro gecast in Paul Thomas Andersons 'Inherent Vice'

Met hoofdrolspeler Joaquin Phoenix erbij lijkt dit wederom het begin van een topcast.

Benicio Del Toro (Che, Traffic, 21 Grams) mag zich opmaken voor een rol in Paul Thomas Andersons nieuwe film Inherent Vice. Eerder tekende Joaquin Phoenix (The Master) al voor de hoofdrol en het ziet er ook naar uit dat Kevin J. O’Connor (There Will Be Blood, The Master) zijn gezicht zal laten zien.

De verfilming van het boek van Thomas Pynchon volgt een wietverslaafde privédetective (Phoenix) in het Los Angeles van de jaren zestig. Op een dag staat zijn ex voor de deur en ze vertelt hem over een kidnapscenario waarbij haar nieuwe, rijke geliefde betrokken is. De hoofdpersoon stort zich in de zaak en ontdekt een bizar web van motieven en passies bij tal van betrokkenen waaronder surfers, oplichters, muzikanten, drugsgebruikers, een moordlustige schuldeiser, een undercover saxofonist, een ex-gevangene met een hakenkruis tatoeage en tot slot een mysterieuze entiteit die bekend staat als de Golden Fang.

Del Toro speelt de advocaat en tevens een goede vriend van het hoofdpersonage. De opnames van Inherent Vice beginnen waarschijnlijk deze maand al, zodat de film volgend jaar kan worden uitgebracht.

NieuwsFilm

meest populair