Algemeen

'Iron Man 2' regisseur opnieuw aan de slag met Robert Downey Jr. en Scarlett Johansson

Na enkele blockbusters (Iron Man 1-2, Cowboys & Aliens) gaat Jon Favreau dit keer voor een komedie genaamd 'Chef'.

door Jan-Peter Rook op 16.05.2013 om 13:00 in Algemeen
Robert Downey Jr. en Scarlett Johansson gaan opnieuw samenwerken met hun Iron Man 2 regisseur Jon Favreau. Ze spelen een rol in zijn nieuwe komedie Chef, waarin verder onder meer Sofia Vergara, John Leguizamo, Bobby Cannavale en Favreau zelf te zien zullen zijn. Favreau zegt het volgende over de aanstelling van Johansson:

"Scarlett is a tremendous talent and I'm honored to be collaborating with her again. I'm so fortunate to be working with such a fine ensemble."

In Chef verliest Carl Casper (Favreau) zijn baan als chef-kok en besluit hij voedsel te gaan verkopen vanuit een wagen, in de hoop zijn creativiteit weer terug te vinden. Daarnaast probeert hij na lange tijd ook weer contact te zoeken met zijn familie. Johansson speelt Molly, een restaurantmanager en de love interest van Favreau’s personage. Het is nog niet bekend wie Downey Jr. gaat spelen.

De productie gaat op 8 juli van start.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Paranoid

Avatar

Als je zelf de hoofdrol speelt en de regisseur bent, dan is het niet vreemd om Scarlett Johansson als de love interest te kiezen :P . Maar goed, Favreau heb ik altijd wel een sympathieke man en een goede regisseur gevonden. Met deze cast zal hij er vast wel iets goeds van maken.

Decepticon

Avatar

Dit kan idd een leuke worden. Het heeft de cast iig al mee, ook kwa gevoel voor comedy, dan zit je met favreau, RDJ, Leguizamo en Vergara wel goed.

I_am_Batman

Avatar

Mazzelaar die RDJ om tussen Scarlett en Sofia te liggen uhmmm staan :E

Frietgezicht

Avatar

Vond Iron Man 1 erg sterk maar voor de rest heeft deze man me nooit echt kunnen overtuigen dus dat lijkt meer een uitzondering.

Planethugo

Avatar

Ik moet bij favreau toch altijd denken aan zijn gastrol als zichzelf in the sopranos :}

NieuwsFilm

meest populair